Τελευταία Ενημέρωση: 22:25

Νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις σε Συρία και Ιράκ ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας έστειλε αυστηρά μηνύματα στις Βρυξέλλες λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης συνόδου στην Βάρνα

Του Νίκου Στέλγια

Νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις σε Συρία και Ιράκ ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Τουρκίας. Την ίδια ώρα, λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης συνόδου στην Βάρνα της Βουλγαρίας για το μέλλον των σχέσεων Τουρκίας-Ε.Ε., ο Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν έστειλε αυστηρά μηνύματα στις Βρυξέλλες.

«Δηλώσαμε ότι δεν θα τελειώσει αυτή η δουλεία με το Άφριν. Τα μέλη του ΡΚΚ κατευθύνθηκαν προς το Σίντζαρ. Δήλωσα ότι θα μπούμε στο Σίντζαρ. Ξεκίνησαν επιχειρήσεις και για αυτήν την περιοχή», δήλωσε ο κ. Ερντογάν πριν από λίγο στα πλαίσια μιας ομιλίας του στην Τραπεζούντα.

Ο κ. Ερντογάν ανακοίνωσε επίσης, και την έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων για την κατάληξη του Ταλ Ριφάτ στο βόρειο τμήμα της Συρίας.
Ο Τούρκος Προέδρος έστειλε στην Ε.Ε. το εξής μήνυμα: «Ο Δυτικός επιχειρεί να μας συμβουλέψει. Κρατήστε εκείνες τις συμβουλές για τον εαυτό σας. Υπάρχουν βίντεο-ντοκουμέντα. Άλλωστε αύριο θα συναντηθούμε στην Βάρνα. Προετοιμάστηκα. Θα τους τα παρουσιάσω (τα ντοκουμέντα). Θα σταθούμε όρθιοι, δεν θα υποχωρήσουμε».

Του Νίκου Στέλγια

Διπλωματική εκστρατεία Λευκωσίας για αναχαίτιση ενεργειών της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο

«Καλό θα ήταν οι ενέργειες να γίνονται πριν τα γεγονότα και όχι εκ των υστέρων...»
Ένας Πολίτης  |  15:20

ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ μοιράζονται τους νέους δήμους

«έτσι μπράβο .. να διοικείτε η χώρα κομματικά πολιτικαντζηδικα ... μπράβο.. μελέτες , ειδικοί , στοιχεια ...»
Πελασγός  |  11:24

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση