ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νεκρή Τ/κ στο Λονδίνο λόγω κορωνοϊού

«Η Βρετανία φαίνεται ότι ήταν απροετοίμαστη ενάντια στον ιο»

ΚΥΠΕ

Η Τ/κ Ελμαζιγιέ Κανλί που διέμενε στο νότιο Λονδίνο και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Φάρνμποροου γιατί είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό κατέληξε σήμερα εκεί που νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την τουρκόφωνη ιστοσελίδα «Λόντρα γκαζέτε» η άτυχη Τ/κ ήταν γύρω στα 80. Μιλώντας για την εκλιπούσα ένας άλλος Τ/κ που την γνώριζε, ο Ερκίν Γκιουνέι που είναι και πρόεδρος ενός βακούφικου αλλά και ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, ανέφερε ότι η Βρετανία φαίνεται ότι ήταν απροετοίμαστη ενάντια στον κορωνοϊό και πως μιλώντας και με άλλους που έχουν γραφεία κηδειών, οι σοροί των νεκρών από τον κορωνοϊό δεν δίδονται στα γραφεία, τα οποία εκφράζουν παράπονα γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν με κανέναν υπεύθυνο στην Βρετανία για το θέμα των ταφών.

Στο μεταξύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζεται έντονα το βίντεο ενός Τ/κ, του Σεβκέτ Γκιουζέλαϊ που διαμένει στο Λονδίνο και εδώ και χρόνια έχει την δική του επιχείρηση εστίασης. Στο βίντεο λέει ότι είναι η πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια είναι η πρώτη φορά που σήμερα δεν άνοιξε το μαγαζί του. Περιγράφει την κατάσταση ως πολύ άσχημη και ζητεί βοήθεια από την «κυβέρνηση» στα κατεχόμενα για τους Τ/κ που μένουν εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση