ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Edward Enninful επιλέγει τα αγαπημένα του εξώφυλλα από το #VogueChallenge

Η δημιουργία του #VogueChallenge, που καλεί τον κόσμο να φανταστεί τον εαυτό του σε εξώφυλλο της Vogue

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue για το τεύχος Ιουλίου, αντί ενός μοντέλου ή κάποιου επώνυμου, βλέπουμε τρεις καθημερινές γυναίκες που παρέμειναν στα πόστα τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μία οδηγός τρένο, η Narguis Horsford, μία νοσοκόμα, η Rachel Millar, και μια υπάλληλος υπεραγοράς, η Anisa Omar, πόζαραν για τρία εξώφυλλα, εξιστορώντας το πώς πέρασαν την καραντίνα.

Η σκέψη αυτή οδήγησε στη δημιουργία του #VogueChallenge, που καλεί τον κόσμο να φανταστεί τον εαυτό του σε εξώφυλλο της Vogue, και πρόκειται για το challenge που έχει γίνει viral τον τελευταίο μήνα, πρωταγωνιστώντας στο Instagram με πάνω από 50 χιλιάδες posts, και με πολλούς λογαριασμούς αφοσιωμένους στο να μαζεύουν τα καλύτερα εξώφυλλα.

''Χάρηκα τόσο πολύ που έβλεπα το #VogueChallenge να απογειώνεται σε όλο τον κόσμο. Βλέποντας όλες τις συμμετοχές, με συνεπήρε η ομορφιά όλων των τύπων και σωματότυπων, όλων των χρωμάτων και θρησκειών. Μου έδειξε πως υπάρχει τόσο ταλέντο και δημιουργικότητα σε όλο τον κόσμο, φτάνει να θέλεις να την δεις'' λέει ο αρχισυντάκτης της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful συμπληρώνοντας πως ''Υπάρχει πολλή τροφή για σκέψη. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω πως θα βλέπω τις συμμετοχές για πολλές μέρες ακόμα''.

Στη συνέχεια, για χάρη της ιστοσελίδας του περιοδικού, επέλεξε τα 10 αγαπημένα του εξώφυλλα που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, σε συνδυασμό με τη φωτογραφία πιο πάνω.

Φωτογραφίες (Α-Δ): @_fluentinfashion, @zozoliina, @andreseningles, @emil_shot_it, @claraetpastou, @zuzu.valla, @valerianahyr, @dosha.deng και @kelvincentgh

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση