ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οδηγίες της Πολιτικής Αεροπορίας του Η.Β για εγκλωβισμένους τουρίστες

Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου η επιχείρηση επαναπατρισμού Βρετανών με ειδικές πτήσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην δικαιοδοσία της Βρετανικής Πολιτικής Αεροπορίας έχει περάσει ο επαναπατρισμός χιλιάδων Βρετανών τουριστών στην χώρα τους. Η Βρετανική Πολιτική Αεροπορία έχει δημιουργήσει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα της για την πτώχευση της Thomas Cook με χρήσιμες οδηγίες για Βρετανούς που βρίσκονται σε περίοδο διακοπών με πακέτα του πτωχευμένου ταξιδιωτικού οργανισμού.

Όπως αναφέρεται η κυβέρνηση του Λονδίνου καθώς και η Πολιτική Αεροπορία συνεργάζονται για να υποστηρίξουν την επιστροφή των επιβατών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η προσπάθεια αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 6 Οκτωβρίου και αφορά επιβάτες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδεύσουν με την Thomas Cook. Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου πληροφορεί τους επιβάτες που είχαν κλείσει πακέτα διακοπών με την Thomas Cook Airlines και θα αναχωρούσαν από τη Βρετανία να μην μεταβούν στο αεροδρόμιο αναχώρησης καθώς η πτήση τους έχει ακυρωθεί.

Για τους επιβάτες εκτός Βρετανίας που η πτήση επιστροφής ήταν με την Thomas Cook Airlines η Βρετανική Πολιτική Αεροπορία αναφέρει πως παρέχονται νέες πτήσεις για το ταξίδι της επιστροφής. Οι πτήσεις επαναπατρισμού θα λειτουργούν μόνο για τις επόμενες δύο εβδομάδες (έως τις 6 Οκτωβρίου 2019). Μετά την ημερομηνία αυτή αναφέρεται πως οι επηρεαζόμενοι επιβάτες θα πρέπει προχωρήσουν από μόνοι τους σε δικές σας ταξιδιωτικές ρυθμίσεις. Όπως διευκρινίζεται οι πτήσεις επαναπατρισμού είναι διαθέσιμες μόνο για επιβάτες που ταξίδεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Πολιτική Αεροπορία τους Ηνωμένου Βασιλείου στην διεύθυνση: https://thomascook.caa.co.uk/

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση