ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάτησε μπανανόφλουδα το ΔΗΚΟ

Ο Συναγερμικός Μάκης που ψηφίζει ΔΗΚΟ έγινε viral για τους λάθος λόγους και κόπηκε κακήν κακώς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για τους λάθος λόγους έγινε viral το νέο προεκλογικό σποτ του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε να ξεσηκώσει τόσες αντιδράσεις ώστε να αναγκάσει το κόμμα να το αφαιρέσει από όλα ανεξαιρέτως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κακήν κακώς.

Στο εν λόγω σποτ ο Συναγερμικός ψηφοφόρος Μάκης αλλάζει κόμμα και ψηφίζει τελικώς ΔΗΚΟ, καθώς παίρνει επανειλημμένα τηλέφωνο για δύο χρόνια το Προεδρικό για να μιλήσει με τον Πρόεδρο και πέφτει σε σκάνδαλα, όπως ο Συνεργατισμός, το Πρόγραμμα Πολιτογραφήσεων, την εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου του Νίκου Αναστασιάδη και του οικογενειακού του περίγυρου αλλά και του ταξιδιού στις Σεϋχέλλες.

Το σποτ αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και το ανέσυρε συνοπτικά όταν προφανώς ανακάλυψαν πως έστελνε λάθος μήνυμα. Όχι μόνο για την ποιότητα, αλλά γιατί πάτησε στο διαχρονικά ευαίσθητο σημείο του ΔΗΚΟ, που δεν είναι άλλο από τις πελατειακές σχέσεις για τις οποίες κατηγορήθηκε για πολλά χρόνια πως ενίσχυε.

Πάντως ο Συναγερμός και τα στελέχη του, φρόντισαν να αξιοποιήσουν πλήρως το κομμένο σποτ του ΔΗΚΟ. Ενδεικτική η ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΔΗΣΥ Μιχάλη Σοφοκλέους: «Αγαπητέ μου Νικόλα ο Συναγερμός δεν είναι το κόμμα του Μάκη, ούτε και ήταν ποτέ.

Ο Μάκης πάντα ΔΗΚΟ ψήφιζε. Ο Συναγερμός είναι το κόμμα του Γλαύκου Κληρίδη, το κόμμα των μεγάλων επιλογών για τον τόπο».

Έκοψε και ο ΔΗΣΥ σποτ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το σποτ του ΔΗΚΟ, δεν είναι το μόνο που κόπηκε συνοπτικά από τον προεκλογικό. Την ίδια τύχη είναι και προεκλογικό σποτ του ΔΗΣΥ, το «θέλω να νιώθω ασφαλής στη χώρα μου», ένα σποτ που έγινε με στόχο το μεταναστευτικό θέμα. Η δημοσίευσή του προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ιδιαίτερα για τη χρονική συγκυρία, καθώς δημοσιεύθηκε την επέτειο της σύλληψης του Νικόλα Μεταξά για την κατά συρροήν δολοφονία αλλοδαπών γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy