ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το «τραγικό» της Χαραλαμπίδου και το «ξήλωμα» από Παμπορίδη

Οι πρώτες αντιδράσεις από τη δημοσκόπηση της «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πρώτες αντιδράσεις έφερε η Δημοσκόπηση της «Κ», με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου να αναφέρει σε ανάρτηση της, «θα ήταν τραγικό, αυτό που καταγράφουν σήμερα οι εφημερίδες, σενάριο προεδρικών με 3 της δεξιάς, ενεργά στελέχη του ΔΗΣΥ υποψήφιους και με την αριστερά να στηρίζει ένα εξ αυτών! Συνεπώς δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα γιατί η αριστερά τότε θα οδηγείτο σε απίστευτο αδιέξοδο. Κοινή λογική». 


Από την πλευρά του ο Γιώργος Παμπορίδης έκανε λόγο για «Φαιδρές Πορτοκαλέες» που είναι καιρός να ξηλωθούν. Σε σχόλιο κατά πόσο υπάρχει κάποιος ικανός να ηγηθεί του ξηλώματος ο κύριος Παμπορίδης απάντησε ότι γνωρίζει πολλούς πρόθυμους το θέμα είναι αν τους περνά.

Σε δήλωσεις του σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κύριος Αβέρωφ Νεοφύτου, τόνισε ότι,  «έχουμε πολύ χρόνο για τις προεδρικές εκλογές. Η Κύπρος έχει Πρόεδρο, Κυβέρνηση. Έχουμε εθνικές προκλήσεις και έγνοια μας είναι η οικονομική, πολιτική και κοινωνική σταθερότητα της χώρας». Σεβόμαστε, συνέχισε, τους δημοσκόπους, την δουλειά τους κάνουν, να βγάζουν φωτογραφίες της στιγμής.

«Αυτά τα πράγματα έχω πει ως ΔΗΣΥ, θα τα δούμε την ώρα που πρέπει. Με μια σίγουρη από τώρα απόφαση, ο ΔΗΣΥ θα έχει τον δικό του υποψήφιο. Ο στόχος μας είναι η χώρα να παραμείνει στην σωστή πορεία, να συνεχίσει η πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση