ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το «χριστουγεννιάτικο» μυστικό του George Clooney

Το κόλπο του διάσημου ηθοποιού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αφορμή την ημέρα των Χριστουγέννων που πλησιάζει και τα επαγγελματικά του νέα, ο George Clooney μίλησε στον Stephen Colbert και στο Late Show και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε «χριστουγεννιάτικο» μυστικό του.

Συγκεκριμένα, ο περήφανος μπαμπάς του Alexander και της Ella μίλησε για το κόλπο που κάνει στα παιδιά του για να συμπεριφέρονται καλά και το οποίο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, περιλαμβάνει τον Άγιο Βασίλη.

«Επινόησα έναν τρόπο για να τα κάνω να κάθονται φρόνιμα» ανέφερε και διευκρίνισε: «Όταν ξυπνούν το πρωί και κάνουν φασαρία, κάθομαι έξω από την πόρτα τους και φωνάζω: "Α, γεια σου, Άγιε Βασίλη" Τότε κάνω "Ho ho ho", μιμούμενος τον Άη Βασίλη. "Τι κάνεις εδώ;", συνεχίζω και ο "Άγιος" απαντά: "Σιγουρεύομαι ότι τα παιδιά σου είναι καλά παιδιά"». «Και έπειτα, συνεχίζω: "Νομίζω πώς είναι, Άγιε Βασίλη". Και τότε τα ακούς να λένε: "Είμαστε, είμαστε!" Και τότε βγαίνουν και είναι φρόνιμα, ενώ ο Άγιος έχει εξαφανιστεί», καταλήγει ο ηθοποιός.

Μαθαίνοντας το "μυστικό" του ηθοποιού παραδεχόμαστε πως είναι άκρως πρακτικό στις δύσκολες στιγμές... και καλό θα ήταν, να το δοκιμάσουμε όσοι έχουμε παιδιά.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση