ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσαπής: Με σοβαρότητα η διερεύνηση επιθέσεων σκύλων στην Πάφο

Καλούνται οι ιδιοκτήτες των σκύλων να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα

ΚΥΠΕ

Με κάθε σοβαρότητα διερευνά τα περιστατικά επίθεσης σκύλων η Αστυνομία Πάφου, διαμηνύει ο Ν. Τσαπής Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου. Η Αστυνομία Πάφου είπε ο κ. Τσαπής, μετά από σχετικές καταγγελίες επίθεσης σκύλων προβαίνει στις αναγκαίες διευθετήσεις έτσι ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε συνέχεια και διερευνά τα περιστατικά με κάθε σοβαρότητα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσαπής ανέφερε πως παράλληλα καλούνται οι ιδιοκτήτες των σκύλων να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποφεύγεται η διαφυγή τους και η επίθεση τους σε οποιουσδήποτε περαστικούς .

Επίσης κάλεσε τους ιδιοκτήτες σκύλων να προχωρούν στις απαιτούμενες από τον Νόμο εγγραφές των σκύλων στις αρμόδιες αρχές.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, χτες το απόγευμα κοριτσάκι ηλικίας 10 ετών ενώ περπατούσε για να μεταβεί στην οικία συγγενικού της προσώπου δέχτηκε επίθεση από σκύλο ο οποίος βρισκόταν στην αυλή παρακείμενης οικίας με αποτέλεσμα να την δαγκώσει και να της προκαλέσει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου παραμένει για νοσηλεία.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προέβησαν στις αναγκαίες διευθετήσεις και ο σκύλος παραλήφθηκε από την αρμόδια αρχή.

Εναντίον της 46χρονης ιδιοκτήτριας του σκύλου διερευνάται υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων κατοχής σκύλου χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή και για το γεγονός ότι δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα για την διαφύλαξη του σκύλου .

Η 46χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση