ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Matrixmedia σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Mirror το οποίο αναφέρεται στην παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων στην Κύπρο, η εταιρεία MMC Media Monitoring Cyprus Ltd. (Matrixmedia) επιθυμεί να δηλώσει ότι συμμορφώνεται πλήρως με την κείμενη νομοθεσία και τις ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μάριος Σολωμού διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρει: «Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εταιρείας μας, το 2006, το πρώτο πράγμα που είχαμε μεριμνήσει ήταν να συνάψουμε συμφωνίες με όλους τους εκδότες εφημερίδων της Κύπρου, καθώς και με τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η εταιρεία σέβεται πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα, όπως προβλέπει η νομοθεσία. Συνεπώς οι συνδρομητές της υπηρεσίας που προσφέρεται από την εταιρεία, θεωρούμε ότι είναι πλήρως καλυμένοι από νομικής άποψηw.»

H Matrixmedia είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία που με την χρήση υψηλών προδιαγραφών τεχνολογίας και σε συνεργασία με δυο κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό, την Newbase στη Γερμανία και την Ebiquity στη Βρετανία, προσφέρει υπηρεσίες Media Monitoring που αφορούν, τόσο το περιεχόμενο των μέσων (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα και ιστοσελίδες), όσο και την καταμέτρηση της διαφήμισης, σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα. Στη βάση δεδομένων της Μatrixmedia μέχρι στιγμής υπάρχουν και είναι διαθέσιμες με ένα κλικ όλες οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις (γύρω στις 36.000 και 65.000 αντίστοιχα) καθώς και όλα τα δημιουργικά στα έντυπα (περίπου 160.000).

 
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 22592250

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση