ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Safey»: Για την ασφάλεια των αντικειμένων μας στις παραλίες

To απόλυτο καινοτόμο gadget στις παραλίες της Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To «Safey» ήρθε για να κάνει τις στιγμές στην παραλία πιο ξέγνοιαστες! Πρόκειται για ένα πατενταρισμένο κουτί ασφαλείας που ήρθε για να δώσει λύση στην ασφαλή φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων μας, καθώς απολαμβάνουμε τα καλοκαιρινά μας μπάνια.
 
To «Safey» είναι ακόμα μια καινοτόμος ιδέα της Κυπριακής εταιρίας «THINK BIG GROUP», με πελατολόγιο από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία και Αμερική. Ο στόχος του «Safey» είναι η επίλυση του διαχρονικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε όλοι στις παραλίες με την ασφάλεια του κινητού μας, των χρημάτων, των κλειδιών μας κτλ. Έτσι, δημιουργήθηκε το εξαιρετικά προσεγμένο και κομψό design του «Safey» box το οποίο προσφέρει παράλληλα μια πολύ έξυπνη επιλογή διαφημιστικού μέσου, λόγω της μοναδικής δυνατότητάς του να γίνεται custom-made για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κάθε διαφημιζόμενου πελάτη.    
 
To «Safey» εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όλων των ειδών τις ομπρέλες. Συνοδεύεται με custom-made αδιάβροχο βραχιόλι μπρελόκ που ακούει στο όνομα «Safit» και σχεδιάστηκε ειδικά για να εφαρμόζεται στον αστράγαλο του πελάτη, ο οποίος μπορεί να απολαύσει άνετα το κολύμπι ή άλλες δραστηριότητες στη θάλασσα/πισίνα. Υπάρχει ακόμα κάτι! Σε συγκεκριμένες παραλίες λανσάρεται φέτος το premium μοντέλο του "Safey" το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να φορτίζει κινητά ή tablets μέσω της ηλιακής ενέργειας.
 
Κάποιος μπορεί να συναντήσει το Safey στις παραλίες του Πρωταρά όπως στον Κόννο, στη Λεμεσό στο Ladys Mile, στο Fasouri Waterpark στη Λάρνακα στο Mackenzie, και σε πολλές άλλες.Η καινοτόμος άφιξη του "Safey" στις κυπριακές παραλίες έχει ήδη αγκαλιαστεί θερμά από τουρίστες, αλλά και τον ίδιο τον ΚΟΤ μιας και κατάφερε να προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση τις εμπειρίας των τουριστών στις παραλίες του νησιού, αλλά και του τουριστικού προϊόντος της Κυπριακής αγοράς γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Safey αποταθείται στο 70087088 ή στο info@premiumsafetybox.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση