ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

BlackBerry Leap: Χωρίς πληκτρολόγιο

Το όνομα BlackBerry εξακολουθεί να είναι συνώνυμο με την ασφάλεια και την αξιοπιστία στην κινητή τηλεφωνία και παρόλο που το νέο BlackBerry Leap συνεχίζει να απευθύνεται στον επαγγελματία businessman/woman, η απουσία του πληκτρολόγιου από αυτό αποτελεί «τολμηρό» βήμα.

Το γνωστό πληκτρολόγιο QWERTΥ έχει θυσιαστεί για χάρη των σύγχρονων αναγκών, δημιουργώντας χώρο για μια μεγαλύτερη οθόνη.  

Η οθόνη αφής των 5 ιντσών είναι ανάλυσης 1.250x720 pixel (ελαφρώς χαμηλή για το συγκεκριμένο μέγεθος κινητού) αλλά οι ποιότητα των χρωμάτων της είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική. 

Φέρει λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10.3.1, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Plus, μνήμη RAM 2 GB, κάμερα 8 Megapixel, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, με τις κάρτες SIM και MicroSD να ανεβάζουν τη χωρητικότητα μέχρι τα 128 GB.      

Στη δεξιά πλευρά του κινητού υπάρχει, εκτός από τον ρυθμιστή της έντασης του ήχου, ο βοηθός BlackBerry Assistant, που κάνει ότι κάνουν τα ανταγωνιστικά Siri (Apple), Google Now (Android) και Cortana (Microsoft).     

Κινητά-tablets: Τελευταία Ενημέρωση