ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ευρωπαϊκή διάκριση για τα γλυκά κουταλιού της Κατερίνας

Γιορτάζουν τα γλυκά Κατερίνα κι η κυπριακή επιχειρηματική δραστηριότητα

Η βιοτεχνία katerina HomeMade Sweets Ltd , έχει διακριθεί κι έχει επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο με τα παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού που παρασκευάζει, στα ευρωπαϊκά βραβεία European Business Awards 2011, που θα λάβουν χώρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο στη Βαρκελώνη.

Για το γεγονός δόθηκε το περασμένο Σάββατο συνέντευξη Τύπου, στις εγκαταστάσεις  της μονάδας, στον κύριο δρόμο Λεμεσού Πλατρών, κοντά στο χωριό Δωρός. Εκ μέρους της ομώνυμης εταιρείας η κ. Κατερίνα Χριστοφόρου ανέφερε πως η διάκριση για την επιχείρησή της σημαίνει αναγνώριση, καταξίωση, αλλά κι ικανοποίηση πως επιβραβεύεται η επιχειρηματική ενασχόληση με παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.
 
Εδώ και 20 χρόνια η κ. Κατερίνα Χριστοφόρου με την δραστηριοποίησή της στον δύσκολο κι απαιτητικό τομέα  έχει δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών γλυκών του κουταλιού, ενώ συνεχώς διευρύνει τον κύκλο της παραγωγής της με πρωτότυπα παρασκευάσματα όπως τελευταία το γλυκό σκόρδο και ελιά.
 
Η Υπουργός Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Πραξούλα Αντωνιάδου υπογράμμισε πως με την διάκρισή της στον διαγωνισμό η μονάδα δίνει υπόσταση στα κυπριακά προϊόντα, ενώ έχει καταφέρει ως μία παραδοσιακά σχεδιασμένη βιοτεχνία  ν’ αποτελεί πόλο έλξης μεγάλης μερίδας τουριστών.

www.kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση