ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#Politics Blog Τα τρία βροντερά όχι του Νίκαρου

= ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Όχι ένα, ούτε δύο, μα τρία, βροντερά «όχι» αναφώνησε ο Νίκαρος, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά πόσο υπάρχει η περίπτωση για υπογραφή ή ανακοίνωση ενδιάμεσης λύσης. «Όχι, όχι, όχι» απάντησε. 

«Ήταν σίγουρα το πιο βροντερό ‘‘όχι’’ που έχει πει μέχρι τώρα ο Νενέκος Νίκαρος», σχολίασε πολιτικός συντάκτης επισημαίνοντας πως «φάνηκε να μην το έλεγε στους δημοσιογράφους αλλά στον ίδιο τον πρίγκιπα Νικόλαο που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα όχι», συμπλήρωσε.

Από την πριγκιπική αυλή μαθαίνω ότι ο πρίγκιπας έχει μεγάλη διάθεση για αντιπαράθεση και «δεν πρόκειται να αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Νίκαρο». Όπως μου είπε η πηγή μου: «Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ορυμαγδός καταγγελιών κατά του Νίκαρου και μάλιστα στο πρότυπο και στο ύφος του Σιζό».

Το στέλεχος του ΔΗΚΟ επιμένει πως στην πριγκιπική αυλή επικρατεί ανησυχία ότι «στο τέλος ενδέχεται να μην του βγει του Νικόλα και να την πληρώσει το κόμμα». Σύμφωνα με το στέλεχος, στην ανησυχία αυτή προστίθεται και η απογοήτευση στελεχών για τις επιλογές του κόμματος στις δημοτικές εκλογές. Όπως μου είπε «η Αντιγόνη, όχι του Σοφοκλή, η Παπαδοπούλου είναι μία από τους πολλούς που έχουν αγανακτήσει και απειλούν φανερά πως δεν αποκλείουν να πάρουν διαφορετικό δρόμο από μια ηγεσία που τους περιφρονεί»...

Και ενώ κάποιοι αγχώνονται και φωνασκούν για τις δημοτικές εκλογές, άλλοι (του πρίγκιπα περιλαμβανομένου) βλέπουν πολύ πιο μακριά, στις προεδρικές του 2018.

Η κυρία Γιαννούλλα, η οποία γνωρίζει όσα ακούγονται στους διαδρόμους της Εζεκία Παπαϊωάννου και ακόμα περισσότερα, με ενημέρωσε πως η επικοινωνία του Γιώργου Λιλλήκα με τον κύριο Άντρο είναι «τακτική και σταθερή». Όπως η ίδια υπολογίζει, έχει καλυφθεί αρκετή απόσταση στη μεταξύ τους προσέγγιση κάτι που επηρέασε θετικά και ορισμένα στελέχη του ΑΚΕΛ «που μέχρι πρόσφατα έβγαζαν σπυράκια και μόνο που άκουγαν το όνομά του». «Δεν ξέρω τι λοσιόν τους έδωσε ο κύριος Άντρος, τώρα μιλούν κανονικά όταν αναφέρονται στον Λιλλήκα και δείχνουν να έχουν ξεχάσει εντελώς τον εκτροχιασμένο οδοστρωτήρα του Χριστόφια. Κάποιοι μάλιστα έχουν φθάσει και στο άλλο άκρο να υποστηρίζουν ότι το παλαιό τους στέλεχος είναι και μετριοπαθής και οι θέσεις του στο Κυπριακό δεν είναι τόσο απόλυτες όσο ακούγονται»...

Οδυσσέας-Τσακ Νόρις Vs ΘΟΚ = 1-0! ή μήπως όχι;
Τα κατάφερε τελικά ο γενικός ελεγκτής και θα λάβει τα έγγραφα που ζήτησε από τον ΘΟΚ για τις παραστάσεις της «Αντιγόνης» στις ελεύθερες περιοχές αλλά και στην κατεχόμενη Σαλαμίνα; ή μήπως θα λάβει χωρίς να λάβει τα στοιχεία που ζητά;
Όπως ακούω από τον ΘΟΚ μετά την παρέμβαση του εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη, ο Γιάννης Τουμαζής συγκατάνευσε να παραδώσει τα οικονομικά στοιχεία που ζητάει ο ελεγκτής «αλλά όσα υπάρχουν!». Ο ίδιος φέρεται να προειδοποίησε πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν όλα τα στοιχεία που ζητάει ο ελεγκτής».
Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν όντως «θα υπάρξει απόλυτη συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών», όπως δήλωσαν Τουμαζής και Οδυσσέας-Τσακ Νόρις...

Η παρέμβαση του Νίκου Χριστοδουλίδη, όπως μαθαίνω από τον Λόφο της Εξουσίας, έγινε ύστερα από συνεννόηση με τον Νίκαρο ο οποίος υποστήριξε πως «δεν χρειαζόμαστε νέες εστίες εντάσεων και αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο».

Έκπληξη σε βαθμό... κατάπληξης βίωσε ο διαχειριστής της πρώην Λαϊκής Τράπεζας Κρις Παύλου από την έκπληξη των βουλευτών στα όσα τους είπε προ ημερών στη Βουλή για τον μαφιόζο αλλά και τις μίζες. 

Όπως ο ίδιος ανέφερε και δημόσια αλλά και πολλές φορές κατ’ ιδίαν σε συνομιλίες και με βουλευτές και με άλλους «είναι γνωστό ότι κάποιοι δεν είχαν άλλη δουλειά από το να πηγαινοέρχονται από τη Λεμεσό στη Ρωσία για μίζες».
Όπως αρκετές φορές διευκρίνισε ο διαχειριστής Κρις, με τη γνωστή του προφορά, αυτοί οι κάποιοι δεν ήταν εξωγήινοι αλλά υπαρκτά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο.
Γνωστός νομικός της Λευκωσίας διερωτήθηκε προχθές «Ακούει ο Κωστάκης όσα λέει ο Κρις ή μόνο εμείς τυχαίνει να τα ακούμε;»
Θα κληθούν ποτέ να καταθέσουν οι μιζαδόροι που φωτογραφίζει τόσους μήνες; Θα εκδοθεί κανένα ένταλμα σύλληψης ή θα τους κρίνει και αυτούς ο ταλαίπωρος λαός;

ΚΟΥΪΖ: Σε ποιο μέρος θα έκαναν διακοπές και ψώνια οι δύο επώνυμες και βολεμένες αν δεν έσωζε τις οικογενειακές επιχειρήσεις ο Φούλης, τον οποίον θάβουν... εργολαβικά; α. Λειβαδιά; β. ΚΑΟΑ, γ. Νατούρα;...

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση