ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:36
 

#PoliticsBlog Το μαύρο βαν, το νέο πολιτικό θρίλερ, ο Άντρος και η Αφροδίτη...

= ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Πολιτικό γίνεται πια το θέμα με το κατασκοπευτικό βαν ύστερα από την επιθετική ανακοίνωση της ισραηλινής Εταιρείας WiSpear κατά της Αστυνομίας και του ΑΚΕΛ. 

Γίνεται πλέον σαφές πως ένα πολλά υποσχόμενο πολιτικό παιχνίδι μόλις αρχίζει

Όχι ότι το θέμα έπαψε ποτέ να είναι και πολιτικό, αφού το ΑΚΕΛ το ανάδειξε ως κύριο στην πρόσφατη αντιπολιτευτική του δράση, διερωτώμενο μάλιστα γιατί τα άλλα πολιτικά κόμματα δεν αντιδρούν το ίδιο έντονα. Οι τελευταίες εξελίξεις πάντως υπόσχονται εκρηκτική συνέχεια.

Μετά τις τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία και τα άλλα τρία εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν υπήρξε νέα αντίδραση από την εταιρεία WiSpear με αιχμές κατά πολλών και με άκρως πολιτική χροιά. Κάτι όχι μόνο ασυνήθιστο αλλά και προκλητικό θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος...

Σε κάθε περίπτωση, το να βγαίνει μια εταιρεία με γραπτή ανακοίνωση και να λέει κατά λέξη ότι χρησιμοποιείται «ο ιδρυτής μας, συνάδελφοι μας και άλλοι Ισραηλινοί ως πιόνια σε ένα πολιτικό παιχνίδι που στοχεύει να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον κ. Άντρο Κυπριανού» και να ειρωνεύεται την Αστυνομία για τις «άοκνες προσπάθειές της να κερδίσει την αποδοχή της κοινωνίας, αλλά και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ΑΚΕΛ για την επερχόμενη εκλογική τους εκστρατείας» και να διαμηνύει πως «η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί και δεν αισθανόμαστε άλλο υποχρεωμένοι να τηρούμε τα προσχήματα σε αυτή την πολιτική απάτη. Θα αποκαλύψουμε αυτή τη συνωμοσία βήμα προς βήμα για να λάμψει η αλήθεια», γίνεται πλέον σαφές πως ένα πολλά υποσχόμενο, χοντρό πολιτικό παιχνίδι μόλις αρχίζει.

Το οποίο δεν πρόκειται να μείνει ούτε μεταξύ του ΑΚΕΛ και την εν λόγω εταιρείας αλλά θα επεκταθεί από τον Λόφο στην Πινδάρου και εκτός Κύπρου, στο Ισραήλ και ίσως και αλλού...Η νέα χρονιά μας επιφυλάσσει σίγουρα εκπλήξεις, πολιτικό, δικαστικό και... πρακτορικό σασπένς.

Όπως με πληροφόρησε η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στην Εζεκία Παπαϊωάννου και ακόμη περισσότερα, η απάντηση στην WiSpear είναι ήδη έτοιμη και είναι σύντομη. Το θέμα ωστόσο εξετάζεται «πολύπλευρα» και δεν αποκλείεται να γίνουν και δηλώσεις.

Το ενδιαφέρον του Λόφου και της Πινδάρου στρέφεται σε δύο κατευθύνσεις, όπως μαθαίνω από πηγή μου που γνωρίζει. Η μία αφορά την απάντηση του ΑΚΕΛ και τις πολιτικές διασυνδέσεις που ενδέχεται να περιλαμβάνει. Η δεύτερη τη συνέχεια που θα επιλέξει να δώσει η εταιρεία WiSpear με τις αποκαλύψεις που θα κάνει «βήμα προς βήμα» για να καταδείξει την ισχυριζόμενη συνωμοσία εις βάρος της και κατά πόσον αυτές έχουν κόστος για την κυβέρνηση αλλά και για τις κυπρο-ισραηλινές σχέσεις, ανεξαρτήτως του αν θα αποδειχθεί η ορθότητά τους ή όχι. 


Σίγουρα αυτό είναι κάτι που με τίποτα δεν θέλει ο Νίκαρος, ο οποίος τον Ιανουάριο θα μεταβεί στο Ισραήλ για τις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος ενώ μόλις έχει εγκρίνει με το Υπουργικό του Συμβούλιο τον ορισμό του Αντισημιτισμού σε μια έμπρακτη προσπάθεια για διαφύλαξη των σχέσεων με τη γείτονα χώρα. Ιδιαίτερα μετά τα λεγόμενα ανοίγματα της Τουρκίας προς αυτήν και τις αναταράξεις λόγω των ισραηλινών απαιτήσεων για το κοίτασμα στο τεμάχιο Αφροδίτη...
 

----------------------------------
*Στο νοητό σταυροδρόμι της εξουσίας της Κύπρου ο Πρόεδρος ξεκινά την ανάβασή του από τον πάτο του πηγαδιού των τειχών στην οδό Ομήρου που διαπερνά τον πολιτικό μας βουλευτικό πολιτισμό εντός του παρηκμασμένου πολυπολιτισμικού κήπου, για να ανέβει με κακουχίες ιερομάρτυρα τον Λόφο της Σεβέρη, ξαποσταίνοντας για λίγο από τα πολεμικά παίγνια υπό το θλιμμένο βλέμμα του υπό απόκρυψη τις νύχτες Κυριάκου Μάτση. Όταν όμως ο λόφος καταληφθεί, είτε συγκυριακά είτε από τακτική μαεστρία, τα λάφυρα είναι μεθυστικά. Τον κατήφορο της επιστροφής στην οδό Ομήρου δεν τον επέλεξε ποτέ κανείς. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Γ. Σαββίδης: Θα διερευνηθούν μέχρι τέλους οι υποθέσεις για το ποδόσφαιρο

«Μιάλον βούκκον βάλε, μιάλον λόον μεν πεις, κ. Υπουργέ !!»
YIANNOULIS  |  17:57

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«Οσοι περισσοτεροι τουριστες έρθουν τοσο το χειρότερο για μας Ο κίνδυνος από τον κορωνοιό πολλαπλασιάζεται ...»
Haris  |  22:16

Ανοίγει η βεντάλια των ελέγχων από χώρες με κορωνοϊό

«Μα αγαπητέ Υπουργέ, οι περισσότεροι που έρχονται Κύπρο από Ιταλία, δεν έρχονται με απευθείας πτήσεις, ...»
Ένας Πολίτης  |  11:25

Το τραγικό απόφθεγμα

«"...Όπως ήταν αναμενόμενο και οι τρεις ομάδες διέψευσαν την εμπλοκή τους στο καταγγελλόμενο σκάνδαλο. ...»
Χρίστος  |  09:57

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση

X