ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Π. Μ. Λεπτός: O κατασκευαστικός τομέας στηρίζει διαχρονικά την ανάπτυξη

'Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Λεπτός διαθέτει πέραν των 350 έργων που συμπεριλαμβάνουν αναπτυξιακά συγκροτήματα, ξενοδοχεία και εμπορικές αναπτύξεις.'

Ποιο είναι το όραμα του Ομίλου Λεπτός;

To όραμα του Ομίλου Λεπτός είναι να παραμένει ο ηγέτης στην ανάπτυξη γης στην Κύπρο. Η φιλοσοφία και η στρατηγική του Ομίλου που σχηματίζουν το όραμα αυτό, είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη έργων υψηλής ποιότητας και αισθητικής που προσφέρουν κομψό σχεδιασμό, με σεβασμό στο περιβάλλον και στα φυσικά αγαθά της Κύπρου.

Πόσα έργα περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο σας και ποια είναι η στρατηγική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τη περαιτέρω επέκταση/διεύρυνση των εργασιών σας;

Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Λεπτός διαθέτει πέραν των 350 έργων που συμπεριλαμβάνουν αναπτυξιακά συγκροτήματα, ξενοδοχεία και εμπορικές αναπτύξεις, τα οποία έχουν ξεχωριστή ταυτότητα, υψηλή αισθητική, άριστη ποιότητα και πάντα σεβασμό στο περιβάλλον. Έργα όπως το Limassol Del Mar, το Limassol Blu Marine, το Kamares Village, το ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort, στολίζουν με περηφάνεια το portfolio του Ομίλου.

Η στρατηγική μας βασίζεται στην εμπειρία μας, που πλέον ξεπερνά τα 63 χρόνια, καθώς και την τεχνογνωσία μας. Επίσης, ο επαγγελματισμός και η ομαδική προσπάθεια των εργαζομένων μας, το διεθνές δίκτυο εξυπηρέτησης πωλήσεων που διατηρούμε, η στρατηγικές επενδύσεις μας στην αγορά γης και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών μας ακόμα και μετά την πώληση. Είναι όλοι σημαντικοί παράγοντες που θα στηρίξουν την προσπάθεια μας για την περαιτέρω επέκταση/διεύρυνση των εργασιών. Παράλληλα, μέρος του Ομίλου είναι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος αλλά και το ιδιωτικό νοσοκομείο Iasis. Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας είναι στενά συνδεδεμένη με την κοινωνική συνεισφορά, γι’ αυτό και ο Όμιλος Λεπτός στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, στηρίζει τον αθλητισμό, την παιδεία, τον πολιτισμό, πτυχές της τοπικής κοινότητας και διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνία στην οποία ευδοκιμεί και οφείλει την ανάπτυξή του.

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα; Για ποιους λόγους διακρίνονται τα έργα σας;

Όλα τα έργα του Ομίλου Λεπτός χαρακτηρίζονται από την ποιότητα κατασκευής, τις μοναδικές τοποθεσίες και τον πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους. Έργα σε ασφαλή και περιφραγμένες κοινότητες όπως το Coral Seas Villas, το Limassol Park αλλά και υπερσύγχρονα πολυώροφα κτίρια όπως το Limassol Del Mar και το Limassol Blu Marine, αποτελούν πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους αγοραστές.

Ποιες δράσεις έχετε εγκαινιάσει στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης;

Ο Όμιλος Λεπτός καινοτόμησε από το 2000 στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης με τον σχεδιασμό του Νεάπολις Eco City. Η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης αναφέρεται σε μορφή αναπτυξιακής πολιτικής, η οποία επιδιώκει να ικανοποιήσει τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανάγκες της κοινωνίας κατά τρόπο που να εξασφαλίζει τη βραχυπρόθεσμη αλλά και τη μακροπρόθεσμη ευημερία. Το έργο Νεάπολις Eco City βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Πάφου. Στη Νεάπολη δημιουργείται μια νέα πολιτεία μέσα στην πόλη της Πάφου, η οποία περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα υπερσύγχρονο νοσοκομείο, πανεπιστήμιο, πρωτοποριακό campus, κέντρο καινοτόμου έρευνας, εμπορικό κέντρο, πολιτιστικό κέντρο, μεγάλα πάρκα και κατοικίες.

O κ. Παντελής Μ. Λεπτός είναι CEO του Ομίλου Λεπτός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση