ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενώνουμε Δυνάμεις

Γράφει ο Σπονδοφόρος

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1 Στον ΠΑΟΚ. Τα χώματα της Κύπρου «πατάει» ο Ιβάν Σαββίδης; Αν κλείσει το deal με Μαρινόπουλο στην Αθήνα που ελέγχει την Carrefour στην Κύπρο, τότε θα γίνει της Τούμπας και στην Κύπρο. Να μην παίρνουν ιδέες κάποιοι. Για το γήπεδο μιλάμε όχι για πολιτική τούμπα.

2 Στη λίμο. Μπορεί τα ιερά κριάρια Κατσουρίδης-Χριστόφιας να κονταροχτυπιούνται από την εποχή Εζεκία, αλλά ακόμη να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο. Τέτοια ήταν η πίκρα Χριστόφια για Βενιζέλο, που το καρφί στον Κατσουρίδη δεν το μετρίασε ούτε η καινούργια Α8 λιμουζίνα που παρέλαβε. Τον πόνο της καρδιάς δεν τον ξεπερνάς με υλικά αγαθά.

3 Στον ύμνο. Από την τελευταία ομιλία της Godχάρους το μόνο που έμεινε ήταν το ringtone με τον Εθνικό Ύμνο που τη διέκοψε καθώς μιλούσε. Προσοχή δεν στάθηκε, αλλά αυτό το «σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει τη γη» σαν στίχος είναι γραμμένος πάνω της. Να σιδερώνονται οι φουστανέλες.

4 Στο και εμείς. Και το ΕΥΡΩΚΟ θέλει συνάντηση με τη Godχάρους. Γιατί; Οσμιστήκανε πως δεν βγαίνουν τα κουκιά των εκλογών και θέλουνε μεταγραφή φουνταριστό; Είναι σαν να μην έχεις ομάδα και να θες μεταγραφή τον Κριστιάνο. Λέμε τώρα.

5. Στα σουμαλίσματα. Πέραν του Χάρη, πολλά κεφάλια σηκώνονται τελευταία και διεκδικούν την πατρότητα της εξόδου από το μνημόνιο. Ποιον είχαν πατέρα τα παιδιά του Ζεβεδαίου; Οέο;

6 Στο σεμνύνομαι. Καταρχάς, ο Χριστόφιας είπε σεμνύνομαι και όχι συμνύνομαι συνάδελφοι Μπαμπινιώτηδες. Δεύτερον: «Σεμνύνομαι να πω ότι ο γιος μου είναι λεβεντόπαιδο», είπε ο πρώην ΠτΔ για τον υιό του. Τη βλέπω την ατάκα να μπαίνει στον τοίχο στην ψησταριά της Ευτυχίας πάραυτα.

7 Στο νέο. Σήμερα Κυριακή κληρώνει για νέο εκπρόσωπο των Οικολόγων. Υποψηφιότητες κατατίθενται ακόμη και κατά τη διαδικασία, σε όποιον ενδιαφέρεται. Βιογραφικά και λοιπά άσχετα χαρτιά, δεν χρειάζονται. Μοναδική προϋπόθεση είναι να λες ό,τι λέει ο Περδίκης. Για περισσότερες πληροφορίες, στην Ελένη Χρυσοστόμου.
 
8 Στο περίμενε. Το ΔΗΚΟ περιμένει τον Καρογιάν και τον Καρογιάν τον περιμένει η Αθηνά, όταν το κόμμα κατεβάζει και διάσημους ηθοποιούς στο ψηφοδέλτιό του. Λογικό, εφόσον δεν θα ήταν σωστό θέατρο του παραλόγου, χωρίς celebrity κράχτες.

9 Στον καημό. Βαρέθηκε ο Πρόεδρος της Θεσμών να κλείνει ραντεβού με τη Χρυστάλλα και εκείνη να μην έρχεται. Της γράφει και επιστολές για της πει πόσο λυπάται που δεν έκανε τον κόπο να παραβρεθεί σε συνεδρία για τον Συνεργατισμό, μα απάντηση δεν παίρνει. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Ρώτα τον Healthy, αν δε με πιστεύεις.

10 Στο repeat. Την αγαπάει την ομιλία του ο little Γιάννης Ομήρου, και όπου πάει την ίδια λέει. Με Ζήνωνες και Ονήσιλους μίλησε στην Ένωση Κυπρίων του Νομού Μαγνησίας, Απρίλιο του 2014. Με Ζήνωνες και Ονήσιλους υποδέχτηκε τον Σαμαρά τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, για Ζήνωνες και Ονήσιλους μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων, πριν από τρεις μέρες. Γιαννάκη, το πολύ το copy/paste το βαριέται και ο παπάς. We αντμάιρ, Admiral Omerou.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Επιστολές: Τελευταία Ενημέρωση