ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Podcast - Διασπορά Ειδήσεων 10/05/2022

Η ενημέρωση της ημέρας από την Οριάνα Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο συζητάμε για τα όσα λέχθηκαν στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ετοιμότητα της χώρας για πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ Από τις Βρυξέλλες ο δημοσιογράφος-συνεργάτης της «Κ» μας αναλύει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε σχέση με την επιβολή εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο.

ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ Η βουλευτής του ΔΗΣΥ εξηγεί γιατί επιλέγει την ανακουφιστική φροντίδα για τον ασθενή παρά του δικαιώματος της ευθανασίας. 

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΚΑΣΙΟΥΡΗΣ Δήμαρχος Ύψωνα και Κοινοτάρχης Ορμήδειας αναφέρονται στο μεγάλο ενδιαφέρον που εκφράζουν επενδυτές για αγορά εκτάσεων σε περιοχές που ελευθερώνονται μετά την συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής. Δημοκρατίας και του Ηνωμένου Βασιλείου για τη μη στρατιωτική ανάπτυξη στις περιοχές των Βρετανικών Βάσεων

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ο διευθυντής των εργασιακών σχέσεων του ΚΕΒΕ αναλύει τις ανησυχίες της εργοδοτικής πλευράς για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού εκφράζοντας αισιοδοξία ότι με καλή θέληση των πλευρών θα βρεθεί η χρυσή τομή εντός του μήνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Διασπορά Ειδήσεων: Τελευταία Ενημέρωση