ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Podcast - Διασπορά Ειδήσεων 13/05/2022

Η ενημέρωση της ημέρας από την Οριάνα Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ο Υπουργός Οικονομικών μας μιλά για την νέα οικονομική εποχή , τα μέτρα αντιμετώπισης του πληθωρισμού και τους πιθανούς κινδύνους ενώ δεν αρνείται να σχολιάσει την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη. 

ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ απαντά στο ερώτημα αν το κόμμα του θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη και εξηγεί τις διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΕΡΗ Ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Άμυνας αναφέρει ότι διορίστηκε ερευνών λειτουργός για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς με θύμα 27χρονη ΣΥΟΠ. 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Με την ΑΣΤΥΝΟΜΟ Β΄- ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟ συζητάμε τα περιστατικά βίας στην οικογένεια. Αναφέρει ότι μόνο ένα μικρό ποσοστό του προβλήματος είναι ορατό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΡΚΟΥ Ο σκηνοθέτης της παράστασης Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες με την οποία ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εγκαινιάζει τη φετινή καλοκαιρινή θεατρική περίοδο μας παρασύρει στις απίθανες καταστάσεις, το σπαρταριστό διάλογο και τον καταιγιστικό ρυθμό του έργου. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Διασπορά Ειδήσεων: Τελευταία Ενημέρωση