ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Podcast - Διασπορά Ειδήσεων 17-05-2022

Η ενημέρωση της ημέρας από την Οριάνα Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Η Ευρωπαία Επίτροπος για την Υγεία και Ασφάλεια των Τροφίμων μιλά για την αναπροσαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης των εμβολίων ανάλογα με τις ανάγκες των κρατών μελών. Παράλληλα εξηγεί τον στόχο της νέας πρωτοβουλίας της Κομισιόν για την δημιουργία του Ευρωπαϊκού Χώρου Δεδομένων Υγείας. 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ Η βουλευτής του ΔΗΣΥ μέλος της επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρθηκε στη σημασία της πρόληψης και της ικανοποίησης των αναγκών των ασυνόδευτων παιδιών αιτητών ασύλου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ Ο δημοσιογράφος συνεργάτης της «Κ» από τις Βρυξέλλες μεταφέρει τις προσπάθειες που γίνονται να πειστεί η Ουγγαρία σε σχέση με την επιβολή εμπάργκο στις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ Με τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ συζητάμε τα προβλήματα που θέτουν στον Υπουργό Παιδείας με σχετικές επιστολές και τις διαβουλεύσεις που πρέπει να γίνουν πριν τη νέα σχολική χρονιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ο δικηγόρος των 46 υποψήφιων αστυνομικών που κόπηκαν στις ψυχομετρικές εξετάσεις μιλά για την σημερινή εκδήλωση έξω από το προεδρικό και τα όσα λέχθηκαν στη συνάντηση με τον Κυριακό Κούσιο.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση που είχαν με τον Πρόδρομο Προδρόμου και τι αναμένουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Διασπορά Ειδήσεων: Τελευταία Ενημέρωση