ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Podcast - Διασπορά Ειδήσεων 20-05-2022

Η ενημέρωση της ημέρας από την Οριάνα Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναλύει γιατί εμμένει στη πρόταση του για τροποποίηση του νόμου του ΓΕΣΥ ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους γιατρούς εκτός συστήματος να συνταγογραφούν φάρμακα.

ΣΑΒΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ. Την ξεκάθαρη θέση του ΔΗΣΥ ότι δεν δέχεται αλλαγές που επηρεάζουν την φιλοσοφία του ΓΕΣΥ τόνισε η βουλευτής-αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας προσθέτοντας ότι σύντομα θα υπάρξει αξιολόγηση του συστήματος και εκεί θα τεθούν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτών Ιατρών Συμβεβλημένων με το ΓΕΣΥ επανέλαβε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του συστήματος είναι ο έλεγχος ενώ εξέφρασε την διαφωνία τους με την πρόταση Σιζόπουλου.
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου ανέφερε ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να βάλει βόμβα στα θεμέλια του Συστήματος Υγείας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ. Ο επιμελητής ταινιών παρουσιάζει το Φεστιβάλ εναλλακτικού κινηματογράφου στην αυλή του Δημοτικού Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή στη Παλιά Λευκωσία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Διασπορά Ειδήσεων: Τελευταία Ενημέρωση