ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Δεν είναι πια αστείο

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Το σπουδαιοφανές ύφος είναι πάντα διαπιστευτήριο ανικανότητας, είπε ο Johann Caspar και θα ταν καλό να το εμπεδώσουν, “σε αυτή ειδικά την Κυβέρνηση”, για να θυμηθούμε και λίγο την ατάκα της Ελένης Θεοχάρους την εποχή που ήθελε διακαώς να συμμετέχει. Τώρα πια μάλλον πρέπει να νιώθει ανακουφισμένη που γλίτωσε τα ρεζιλίκια.

Στην περίπτωση της νεαρής φοιτήτριας, η εξυπνοβλακίστικη κίνηση για άλλο ένα βόλεμα ημετέρων δεν ήταν η πιο βάναυση κακοποίηση της νοημοσύνης μας. Αυτό που ήταν εξοργιστικό -δηλαδή θα μπορούσε να προξενήσει εγκεφαλικό ακόμη και σε βουδιστή μοναχό- ήταν οι ανοησίες με τις οποίες στελέχη της Συγκυβέρνησης προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Κανένας δεν με συμβούλευσε ότι στις συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες δεν δικαιούμαι να παίζω με το κινητό μου. Υφυπουργός Μπανανίας

Η δήλωση Νικόλα Παπαδόπουλου ότι κάνουν αισχρή επίθεση σε μια 19 χρονη διότι μισούν τον Χριστοδουλίδη μόνο κλαυσίγελο μπορεί να προξενήσει σε οποιοδήποτε νοήμων πολίτη αυτού του τόπου. Υποδείξετε μας έστω και ένα άτομο που επιτέθηκε στην νεαρή αγαπητέ πρίγκιψ -με εξαίρεση ίσως κάποια αρρωστημένα τρολς του διαδικτύου που κανείς δεν λαμβάνει υπόψη- αλλιώς απολογηθείτε επιτέλους και φροντίστε το συντομότερο δυνατόν να απομακρυνθείτε από πρακτικές που έχουν ξεπεράσει όχι μόνο τον Αναστασιάδη αλλά ακόμη και τον καθηγητή του ρουσφετιού, το μακαρίτη τον Σπύρο. Ποτέ προηγουμένως σε ξεκίνημα νέας κυβέρνησης δεν είχαμε μαζεμένες τόσες άστοχες ενέργειες και γκάφες κι αυτό είναι γεγονός παραδεκτό από όλους. Παρακαλώ συνέλθετε και σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα εχθρών. Διαφορετικά δυστυχώς για σας -αλλά και για εμάς- δεν πρόκειται να βελτιωθείτε.

Όσον αφορά τον Υφυπουργό Τουρισμού με το αφ υψηλού υφάκι, τι να πει κανείς. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την όλη κατάσταση δείχνει πως σε ένα από τα πιο ζωτικά για την Οικονομία μας υπουργεία η κεφαλή τελεί σε κατάσταση ζαλάδας.

Αν μάλιστα αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον διευθύνοντα σύμβουλο τουριστικού κολοσσού να φεύγει έξαλλος από συνάντηση με τον Κώστα Κουμή διότι ο δεύτερος έπαιζε συνεχώς με το κινητό του, τότε νομίζω πώς ο άνθρωπος θα μπορούσε να δεχθεί πολλές συμβουλές, όχι μόνο από 19χρονους αλλά και από 9χρονους, μην σας πω και πεντάχρονους.

Στην ετήσια έκθεση της οργάνωσης Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα καταγράφεται στα αρνητικά του χώρου της κυπριακής Δημοσιογραφίας η πίεση που ασκείται από Kυβέρνηση, μεγάλους επιχειρηματίες και Eκκλησία. Την πίεση από Κυβέρνηση και επιχειρηματίες, παρόλο που δεν την δικαιολογώ καθόλου, εντούτοις μπορώ να την κατανοήσω. Η Εκκλησία όμως από που ως που ασκεί πιέσεις σε δημοσιογράφους; Μήπως τελικά είμαστε πολύ πιο Ιράν ή Σαουδική Αραβία απ’ όσο θέλουμε να παραδεχθούμε; Τροφή για σκέψη…

Ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης δηλώνει κατά καιρούς πως ανήκει στον -επίσημα πια αντιπολιτευόμενο- Συναγερμό, ενώ παράλληλα είναι ο Kυβερνητικός Eκπρόσωπος! Μπερδευτήκατε; Welcome my friends to Cyprus! Πως λέμε “απ εδώ η γυναίκα μου και από δω το αίσθημά μου”; Σουηδία γίναμε ρε παιδί μου. Πολύ προχώ…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση