ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Είμαστε για τα πανηγύρια

=ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Κάποτε τα λέγαμε πανηγύρια. Τώρα τα ονομάζουμε φεστιβάλ. Κάποτε λέγαμε “είμαστε για τα πανηγύρια”, τώρα λέμε “είμαστε για τα φεστιβάλ”. Φίλος με πληροφόρησε λοιπόν ότι το Σάββατο πήγε στο φεστιβάλ Καρότου στο Λιοπέτρι. Εκεί έμαθε για εναλλακτικές χρήσεις του καρότου…στη μαγειρική. Πάλι καλά που μου τo διευκρίνισε. Το ψάχνω -και θα σας ενημερώσω μόλις μάθω- πότε γίνεται το φεστιβάλ αγγουριού της Χλώρακας.

Πάντως αυτήν την εποχή διοργανώνονται πάρα πολλά φεστιβάλ (την περασμένη εβδομάδα είχαμε και αυτό της ΕΔΟΝ) και σας συστήνω ανεπιφύλακτα να τα επισκέπτεστε. Θα μάθετε και θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα. Και αν είστε τυχεροί θα πετύχετε και τον Πρόεδρο να “κόβει την κορδέλα” σε κάποιο από αυτά.

Όπου γάμος και χαρά (και φεστιβάλ) η Βασίλω πρώτη.

Ακούστηκαν πολλά παράπονα για τη συναυλία της ΕΔΟΝ με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όπου προφανώς είτε πωλήθηκαν περισσότερα εισιτήρια σε σχέση με τον κόσμο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει ο συγκεκριμένος χώρος, είτε πολλοί μπήκαν παραβιάζοντας τα κιγκλιδώματα, ή και τα δύο.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν σπρωξίματα, διαμαρτυρίες, λιποθυμίες και καταγγελτικές αναρτήσεις στο φέισμπουκ, ενώ σύμφωνα με άτομα που παρευρέθηκαν από τύχη δεν είχαμε σοβαρά ατυχήματα. Σύντροφοι ελπίζουμε ο λόγος για το μπάχαλο να ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από την έκδοση μεγάλου αριθμού εισιτηρίων. Ξέρουμε πως έχετε και καπιταλιστικές καταβολές αλλά προέχει η ασφάλεια. Ας μην τα θυσιάζουμε όλα στο βωμό των εισπράξεων.

Στις 28 Ιουλίου θα έχουμε στην Αυδήμου το φεστιβάλ κουπεπιού! Μάλιστα φέτος θα επιχειρηθεί νέο ρεκόρ Γκίνες αφού θα φτιάξουν κουπέπι μήκους 7 μέτρων. Αυτά ακούω λοιπόν και παίρνω κουράγιο. Διότι μπορεί σαν κάτοικοι της νήσου των αγ(ρ)ίων να είμαστε φορτωμένοι με κόκκινα δάνεια, πνιγμένοι στη διαφθορά και με βαλτωμένο το κυπριακό αλλά τουλάχιστον στην Αυδήμου πάμε καλά. Και σπάζουμε ρεκόρ. Κι ας έγραψε ο Τσέχωφ “στη Μόσχα αδελφές μου, στη Μόσχα”. Εγώ επιμένω, στην Αυδήμου αδερφές μου, στην Αυδήμου.

Η πρώτη κυρία της καρδιάς μας, η Φιλίππα η Πρώτη, που είναι και η πρώτη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, αναφερόμενη στην κριτική που της γίνεται, δήλωσε πως “ουσιαστικά είναι ένας τρόπος να χτυπήσουν τον Νίκο” (αναφερόμενη στο μικρό -νεαρό- Νίκο). Ίσως όμως Φιλίππα μου -επ ευκαιρία με γεια η νέα απόχρωση στο μαλλί- η κριτική να γίνεται επειδή κάποιες ενέργειες, αλλά και διορισμοί, έγιναν με πολύ λανθασμένο τρόπο. Σκέψου και αυτό το ενδεχόμενο.

Διαβάζω πως ο εγγονός Αναστασιάδη κατατάχθηκε στο στρατό και πως τον κούρεψε ο πατέρας του. Αναπόφευκτα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με σχόλια πώς το κούρεμα θα ήταν πιο λογικό να το έκανε ο παππούς του. Είναι πάντως καλό που βλέπουμε συμφορές -όπως το κούρεμα του 13- με χιούμορ. Επ’ ευκαιρία να ευχηθούμε καλή θητεία στον νεαρό και σε όλους τους νεοσύλλεκτους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  ΔΗΣΥ  |  ΕΔΕΚ  |  ΔΗΚΟ  |  Πρόεδρος  |  Προεδρικό  |  ΕΔΟΝ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση