ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog O Νίκαρος και η κατάσκοπος που δεν με αγάπησε

=ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Σήμερα, όπως σας υποσχέθηκα χθες, σας αποκαλύπτω το Β’ μέρος της συνάντησης Αναστασιάδη-Αννίτας, όπως καταγράφηκε από το κατασκοπευτικό μου βαν και διάφορους κοριούς που έχω εγκαταστήσει στην Πινδάρου.

Η συνάντηση είχε στιγμές σχεδόν αυθεντικής χαράς και ικανοποίησης όμως είχε και στιγμές τόσο άβολες που μπορούσες να κόψεις την τυπικότητά τους με το μαχαίρι. Το καρέ σε αυτή την σουρεαλιστική συνάντηση συμπλήρωναν οι Τορναρίτης, Γεωργιάδης και Δίπλαρος. Αν είχαν χιούμορ θα καλούσαν και τον Χριστοδουλίδη! Ή έστω τον Αβέρωφ.

Τελικά έμαθα τι ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα: οικονομικά προβλήματα! Ρομαίν Ρολάν

Ο Νίκαρος, αφού κούνησε λίγο το ποτήρι του και κοίταξε τα παγάκια να στροβιλίζονται στο ουίσκυ, αποφάσισε να σπάσει τον πάγο αναφέροντας το παραπονάκι του που η Αννίτα δεν τον ευχαρίστησε τη βραδιά της εκλογής της. Τέτοιες αστοχίες ως γνωστόν τον πληγώνουν καθότι είναι και υπερευαίσθητος. Εξάλλου όλοι θαυμάσαμε με πόσο τακτ φέρθηκε ο ίδιος στον προηγούμενο Πρόεδρο του Συναγερμού. Και με πόση στοργή τον αγκάλιασε στην τελευταία προεκλογική συνάντηση. Άσχετο αλλά θυμήθηκα τη μαύρη χήρα, την αράχνη που καταβροχθίζει τον σύντροφό της αμέσως μετά την ερωτική τους συνεύρεση.

Στη συνέχεια συζήτησαν πως η Αστική Δεξιά, (που εκπροσωπείται από τα τζάκια της Λευκωσίας και της Λεμεσού, κτίζει πύργους και πουλά Διαβατήρια), θα συνυπάρξει με τη Λαική Δεξιά, (που βγάζει σημαίες στα μπαλκόνια και προσκυνά ιερές παντόφλες) και την Αγροτική Δεξιά, που κατοικεί στην Αργάκα και άλλες κοινότητες της Υπαίθρου. Πρόκειται για τον τετραγωνισμό του κύκλου και από την έντονη σκέψη ο Δίπλαρος λιποθύμησε, αλλά λύση δεν βρέθηκε.

Τελευταίο και πιο καυτό θέμα της ημέρας ήταν η οικονομική κατάσταση του κόμματος. Ο Αναστασιάδης με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει τους είπε «Αφού αγαπούλες μου έχετε τόσους δικηγόρους στο κόμμα, ας πουλήσουν λίγα χρυσά διαβατήρια να ξελασπώσετε σιόρ»! Η Αννίτα έσκασε ένα γελάκι από αβρότητα ενώ ο Γεωργιάδης έριξε μια μπηχτή πως κάποιοι έφαγαν και τα κοκκαλάκια, δεν έμεινε κάτι για το κομματιασμένο κόμμα και σημείωσε ξανά με πικρία αυτό που δήλωσε όταν ήταν Υπουργός: πως στην κυπριακή Οικονομία ελάχιστα λεφτά μπήκαν από όλα εκείνα τα δισεκατομμύρια. «Μα ποιοι τα εφάσιν σιόρ, που να φαήζουνται» είπε οργισμένος ο Νίκαρος.

Η Αννίτα εξήγησε πώς η οικονομική κατάσταση του κόμματος είναι τόσο τραγική που σκέφτονται να ζητήσουν δάνειο από το ΑΚΕΛ. Διαφορετικά θα πρέπει να βγει στο σφυρί η λιμουζίνα που διέθετε το κόμμα για τον προηγούμενο πρόεδρο, τον Φούλη της καρδιάς μας. Ακούγοντάς το αυτό ο Νίκαρος στενοχωρήθηκε αφάνταστα και πρότεινε να πληρώσει ο ίδιος τις ζημιές του Συναγερμού -λεφτά υπάρχουν- φτάνει να του φτιάξουν ένα ανδριάντα στην είσοδο του κτιρίου ή έστω μια προτομή. Η Αννίτα υποσχέθηκε να θέσει το θέμα στο προσεχές Συνέδριο.

Φεύγοντας ενθουσιασμένος με όσα είχα ακούσει και βάζοντας πισινή με το κατασκοπευτικό μου βαν δεν θα πιστέψετε με ποιον συγκρούστηκα! Τον Αβέρωφ Νεοφύτου που είχε στηθεί λίγα μέτρα πιο πέρα με το δικό του κατασκοπευτικό βαν. Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλο από συναδελφική αβρότητα και έφυγα χαρούμενος: ο Φούλης που αγαπήσαμε είναι και πάλι επί των επάλξεων!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Με το κατασκοπευτικό μαύρο βαν, της αντικειμενοποίησης της Προέδρου του ΔΗΣΥ της εν ροζέ/τριανταφυλλένιας Αννίτας, κανείς δεν συγκρούστηκε και κανείς δεν κλήθηκε να καθαρίσει το οδόστρωμα ή/και να απολυμάνει από το καταχρεωμένο και εν σηψαιμία ιδεολογικοπολιτικό της κομματιασμένης Ππαράταξης ουσιαστικά.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση