ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Λογαριασμοί παρωδία και Κράτος τραγωδία

=ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Τώρα που τελειώνουν οι διακοπές όλα στην Κυβέρνηση θα κυλάνε ρολόι. Αν και δεν δεσμεύομαι. Αυτό θα μπορούσε να μας πει η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Προκοπίου. Τις προθέσεις της ουδόλως αμφισβητώ. Οι μέθοδοι όμως δεν φαίνονται και πολύ αποτελεσματικές. Ειδικά όταν αλλοδαπός -παράνομος ή νόμιμος δεν έχει και τεράστια σημασία- δηλώνει στην κάμερα πως θα κάνει την Χλώρακα άνω κάτω και θα σηκώσει την Κύπρο ίσια πάνω!

Ο συγκεκριμένος βαρύς κι ασήκωτος μάγκας φέρεται να έχει γερές πλάτες αφού θεωρείται ηγετικό στέλεχος των ταραξιών αλλά ποτέ δεν πλήρωσε οποιοδήποτε τίμημα για τους παλληκαρισμούς του. Αν μάλιστα αληθεύουν οι πληροφορίες πως παρευρέθηκε σε Σύσκεψη με ανώτατους αξιωματούχους του Κράτους ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, τότε κλάφτα Χαράλαμπε. 

Δεσμεύομαι. Ότι κι αν είναι αυτό που ζητάτε. Ν. Αναστασιάδης.

Η Χλώρακα ήταν παγκοσμίως γνωστή για τα αγγούρια της. Που είναι πολύ μεγάλα. Και ξέρετε τι λένε για τα αγγούρια, ειδικά τα πολύ μεγάλα. Άλλοι τα τρώνε και δροσίζονται, άλλοι τα τρώνε και ζορίζονται. Κάπως έτσι και με το μεταναστευτικό. Άλλη στάση αν κρίνεις από την περιτοιχισμένη και σούπερ ασφαλείας οικία σου στον Παρισινό, άλλη -αναγκαστικά- αν διαμένεις στην καρδιά του προβλήματος. Και δεν μπορούμε πια να κάνουμε πως δεν βλέπουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

Καθημερινή εφημερίδα ισχυρίστηκε επανειλημμένως πως ο ίδιος ο Πρόεδρος απαίτησε να κατεβεί το parody account Jho Low. Ο Πρόεδρος το αρνείται ισχυριζόμενος πως η Αστυνομία έδρασε αυτοβούλως. Εκείνος που ζήτησε επίσημα το κλείσιμο του συγκεκριμένου λογαριασμού -και το επιβεβαίωσε ο ίδιος- είναι ο Γενικός Ελεγκτής -που θέλει να ελέγχει αλλά να μην ελέγχεται- Οδυσσέας Μιχαηλίδης. Πάντως το ότι ένα κράτος ολόκληρο ασχολείται εδώ και ένα μήνα με λογαριασμό παρωδία κάπου δείχνει πόσο παρωδία είμαστε και σαν κράτος. Και δυστυχώς αυτή την παρωδία δεν μπορούμε να την καταγγείλουμε στο Τουήτερ, άλλως Χ. Προφανώς έχουμε ήδη φάει Χ σαν κοινωνία.

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας ισχυρίστηκε πως πίσω από το ανώνυμο προφίλ του Jho Low κρύβεται πολιτικό πρόσωπο και από εκείνη την ώρα το κατασκοπευτικό μου βαν προσπαθεί να εντοπίσει τον περί ου ο λόγος πολιτικό. Δεν είναι ο Στεφάνου του ΑΚΕΛ, αλλά ούτε και ο Νίκαρος. Όλοι οι άλλοι θεωρούνται ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ή αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ότι σας βολεύει καλύτερα.

Διαβάζω πως έχουν βάλει κρεβατάκια και ομπρέλες γύρω από τις χελώνες στην παραλία της Λάρας. Βρε τους αθεόφοβους, τους έχω ικανούς να χρεώνουν και έξτρα εισιτήριο για να δούμε τις χελώνες. Ζητείται Κράτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση