ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Ο Πρίγκιπας, οι κουκουλοφόροι και οι ΛΟΑΤΚΙ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Τηλεοπτική συζήτηση ζήτησε ο εθνικός μας Πρίγκηψ με τον εθνικό μας εθνικιστή και τα κανάλια σφάχτηκαν να δώσουν αρένα (με συγχωρείται, εννοώ στούντιο) για την μονομαχία, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού. Έτσι, μετά το στούντιο του Ωμέγα χθες βρέθηκαν στο Σίγμα και στο Μιχάλαρο, ο οποίος -λίγο πονηρά μα δημοσιογραφικά έξυπνα οφείλω να ομολογήσω- αντί με το Μεταναστευτικό ξεκίνησε με καυτή ερώτηση για το Αβακουμικό.

Σας καλούν στις συνεδρίες των Θρονικών επιτρόπων κύριε Χρήστου; -Ναι, αλλά λόγω εκλογών δεν μπορώ να πηγαίνω. -Η Αστυνομία σας κάλεσε για ανάκριση; -Όχι, έστειλα γραπτώς όσα γνώριζα. Χμμ πολύ ενδιαφέρον που δεν σας έχουν καλέσει, συνεχίζει ο Μιχάλαρος.

Tο μεγάλο έργο στο Βασιλικό δεν έχει καταλήξει σε ναυάγιο. Νίκος Χριστοδουλίδης

Και αρπάζει την πάσα ο Νικόλας μας για να πει πως είναι απορίας άξιο πως δεν έχει ακόμη διερευνηθεί εις βάθος η ανάμιξη του κύριου Χρήστου σε υπόθεση με πιθανά ποινικά αδικήματα. Προφανώς ο Μιχάλαρος βοήθησε το ΔΗΚΟ περισσότερο από την ανάρτηση με το Μακάριο!

Στη συνέχεια, παρόλο που οι τόνοι δεν ανέβηκαν, οι δύο άτυποι ηγέτες του απορριπτικού μετώπου σφάχτηκαν με το βαμβάκι. -Μα είναι τυχαίο ότι όπου βρεθούν κουκουλοφόροι και μασκοφόροι βρίσκεται συνήθως και το ΕΛΑΜ; ρώτησε ο πρίγκιπας, για να μεταφέρει ο Χρήστου τη συζήτηση 70 χρόνια πίσω σε αριστερούς κουκουλοφόρους την εποχή του αγώνα του 1955. Καλά κρασιά που λέμε…

Ο Χρήστου είπε μετά πως δεν είναι παράνομο να είναι κάποιος θρονικός επίτροπος για να απαντήσει ο Νικόλας πως είναι περίεργο ότι οι υπόλοιποι θρονικοί επίτροποι δεν είχαν ιδέα πώς στην επιτροπή τους βρισκόταν και ο αρχηγός του ΕΛΑΜ. Η ενδιαφέρουσα στιχομυθία περί του σκανδάλου Αβακούμ έληξε με την άκομψη -to say the least- τοποθέτηση πως άλλοι προτιμούν να παρευρίσκονται στα Gay Parades με τους ΛΟΑΤΚΙ και άλλοι στις θρονικές επιτροπές. Μαντέψτε ποιος το είπε.

Να αναφέρουμε βεβαίως πως Νικόλας Παπαδόπουλος και Χρίστος Χρίστου βρέθηκαν αντιμέτωποι και στο στούντιο της Κατερίνας Αγαπητού στον Άλφα ενώ δεν θα μου κάνει έκπληξη αν τους δω και στο podcast του Φειδία ή ακόμη αν η κόντρα βγει εκτός Κύπρου και βρεθούν στο στούντιο της Κατερίνας Καινούργιου. Έχουμε beef!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση