ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog «Άγαμοι θύται» και άλλοι συμβολισμοί

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Οριστική και αμετάκλητη είναι η παραίτησή του, γράφει ο Πελεκάνος στο Χ, κάτι που σημαίνει πως ο «ειρηνοποιός» Αναστασιάδης (βάλτε όσα θαυμαστικά θέλετε) απέτυχε στην προσπάθειά του να τον πείσει να το ξανασκεφτεί.

Ο πρώην αρμόδιος υπουργός μας είπε πως τη μέρα που έγινε η συνάντηση για να δοθεί στην Κοινοπραξία το έργο του τερματικού στο Βασιλικό -ένα έργο που όπως πάμε θα μας κοστίσει κοντά στο δισεκατομμύριο- δεν κρατήθηκαν πρακτικά!

Εθνικό πρόβλημα η Υπογεννητικότητα. Στέφανος Στεφάνου

Ούτε καν προφορικά πρακτικά που θα λέγε κι ο Δίπλαρος. Ή έστω αόρατα πρακτικά, όπως τα αόρατα μέτρα του Προέδρου μας. Τίποτα. Nata. Nichivo! Βασικά ότι θυμάται ο καθένας. Ότι θυμάται χαίρεται που λέμε και στο χωριό μου.

Δεν ξέρουμε λοιπόν τι είπε ο καθένας που ήταν σε εκείνη την περιβόητη συνάντηση. Ω τι ατυχία και πόση αφηρημάδα. Ενώ στο αργόσχολό μας κράτος κρατάμε πρακτικά ακόμη και για την οργάνωση σχολικής εκδρομής, για το ακριβότερο έργο της ιστορίας μας δεν σκέφτηκε κανένας να το κάνει. How convenient! Και τι πιο σύνηθες που θα λέγε ο Ευαγγελάτος.

Εθνικό πρόβλημα χαρακτήρισε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ την υπογεννητικότητα. Φήμες λένε πως αναμένεται να εκδοθεί ντιρεκτίβα που θα δίνει γραμμή στα στελέχη του κόμματος να αποκτήσουν τουλάχιστο από ένα ακόμη παιδί μέσα στο 2024.
Μια τέτοια κίνηση θα αυξήσει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του ανακαινισμένου κόμματος, θα δώσει λύση στο δημογραφικό πρόβλημα του τόπου μας και θα φέρει νέους οπαδούς στην Ομόνοια, την οποία τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα το αντίπαλο δέος ΑΠΟΕΛ.

Φήμες λένε πως το αγαπημένο συγκρότημα του γενικού γραμματέα είναι οι Άγαμοι Θύται. Πολύ συμβολικό και σίγουρα ένας τρόπος να χτυπήσουμε επιτέλους την υπογεννητικότητα.

Ακούστε τώρα τι μου εξομολογήθηκε άτομο που γνωρίζει εκ των έσω πως λειτούργησε αυτός ο…αξιοκρατικότατος θεσμός που τόσο περήφανα ονομάσαμε Γνωμοδοτικό Συμβούλιο. Πρώτο βήμα ήταν ένας εξονυχιστικός έλεγχος στις αναρτήσεις των υποψηφίων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Αναλόγως πόσο θετικός ήσουν απέναντι στο νεαρό μας συνταξιούχο, περνούσες στην επόμενη φάση ή αποχωρούσες…ηρωικά. Ναι, τόση καινοτομία. Απορίας άξιο βέβαια πως δεν πρόσεξαν τους ύμνους στη Χούντα σε προφίλ υποψηφίου που ενέκριναν! Προφανώς στις επιστημονικές τους έρευνες στο Φεησμπουκ έπαιζαν και λίγο…πελλόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση