ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Ακάμας, αλεπούδες και φαρμακοποιοί μαϊμούδες

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Πολίτης καταδίωξε και κατέγραψε με το κινητό του οδηγό οχήματος με κάμερες τροχαίας που είχε αναπτύξει ταχύτητα πέρα των 140 km την ώρα. Δεν θα σχολιάσω την επικίνδυνη συμπεριφορά και των δύο. Παίρνω όμως ως αφορμή το περιστατικό για να υπενθυμίσω στους βουλευτές μας πως ο αρμόδιος Υπουργός είχε παραδεχθεί δημόσια ότι τα πρόστιμα από τις εν λόγω κάμερες είναι υπερβολικά ψηλά και πως γενικότερα το σύστημα νοσεί και χρήζει διορθώσεων, καθότι συχνά παγιδεύει με άδικο τρόπο τους οδηγούς, ειδικά στα φώτα τροχαίας. Τι γίνεται λοιπόν με αυτή την αδικία και πότε να αναμένουμε την ψήφιση των διορθωτικών μέτρων που συζητούνται χωρίς όμως αποφάσεις; Το υποσχέθηκες κύριε Υπουργέ.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Αλεξάνδρα Ατταλίδου δηλώνει πως τα τεκταινόμενα στον Ακάμα επιβάλλεται να καταγγελθούν σε ευρωπαϊκές επιτροπές καθότι στην Κύπρο το κράτος δικαίου “δεν λειτουργεί χωρίς πιέσεις από το εξωτερικό”, ενώ στη συνέχεια αφήνει αιχμές για το ρόλο που θα έπρεπε να είχαν διαδραματίσει τα τμήματα Δασών και Περιβάλλοντος.

Είμαστε μια Μπανανία. Γλαύκος Κληρίδης

Περίεργη πάντως υπήρξε και η ξαφνική αποχώρηση εμπλεκόμενου αξιωματούχου από ραδιοφωνική εκπομπή όταν πιέστηκε λίγο από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Πάμε άραγε για νέες ατασθαλίες και σκάνδαλα στον Ακάμα; Πάντως το πάγωμα των εργασιών με εντολές του Προέδρου δείχνει πως κάτι μυρίζει άσχημα και σίγουρα δεν είναι το φυσικό μας αέριο…

Μετά τον Γιαννάκη, 19 thirteen, και τη Γιαννάκη -της οποίας το πτυχίο ψάχνει ακόμη η Κανάρη ετοιμάζοντας και το σχετικό διαγώνισμα Αγγλικών- θόρυβος τώρα για πλαστά πτυχία φαρμακοποιών. Έχουμε λοιπόν και φαρμακοποιούς μαϊμού, με τις μαϊμούδες να αιτιολογούν ακόμη περισσότερο τον εύστοχο χαρακτηρισμό της Κύπρου μας ως Μπανανίας.

Οργή έχουν προξενήσει οι φωτογραφίες με σκοτωμένες αλεπούδες που προφανώς πυροβόλησαν κυνηγοί άνευ λόγου και αιτίας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βάρβαρη ενέργεια καταδικάστηκε έντονα από φιλόζωους και όχι μόνο. Φήμες πώς γραπτή διαμαρτυρία απέστειλε και η γνωστή αλεπού της Αργάκας ελέγχονται ως ανακριβείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση