ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Christodoulides, 12 points!

ΠΕΜΠΤΗ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Για… νευρική ανεπάρκεια άκουσα ψες σε δελτίο ειδήσεων. Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω.

Ο ξεκάθαρος Νίκος μας παρουσιάζει σήμερα στο Παρίσι την πρόταση της Κύπρου όσον αφορά τον ανθρωπιστικό διάδρομο για τους αμάχους της Γάζας. “Τι έχει να κερδίσει η Κύπρος από αυτό;” είδα ανάρτηση στο φεησμπουκ σήμερα. Κι όμως, δεν είναι όλα μετρήσιμα σε ευρώ ή πολιτικές ατζέντες. Η Κύπρος έχει να κερδίσει την αίσθηση -διεθνώς και τοπικώς- πως δεν έχασε πλήρως την ανθρωπιά και την ενσυναίσθησή της. Christodoulides λοιπόν, 12 points!

Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από φιλανθρωπία, έχει ανάγκη από ανθρωπισμό. Βασίλης Ραφαηλίδης

Επιτακτική ανάγκη η ενδυνάμωση των συμφερόντων των καταναλωτών, δήλωσε ο Υπουργός Εμπορίου σκορπώντας ρίγη ενθουσιασμού σε όσους τον ακούσαμε. Φανταστείτε πόσο οπισθοδρομικό ήταν το κράτος μας στο θέμα προστασίας του καταναλωτή όταν φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε για μια δήλωση που λέει το απολύτως αυτονόητο.

Ας είναι λοιπόν. Έστω και 63 χρόνια μετά την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, το κράτος ας αρχίσει να θέτει σαν προτεραιότητά του το συμφέρον των πολιτών καταναλωτών και όχι αποκλειστικά και μόνο των αξιωματούχων του! Αλληλούια.

Το e-Kalathi είναι μια πλατφόρμα που θα προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές -ειδικά σε όσους δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα- να συγκρίνουν τιμές διαφόρων προϊόντων και να επιλέγουν ανάλογα, ώστε να μπορέσουν με λιγότερη δυσκολία να προσφέρουν τα στοιχειώδη στην οικογένειά τους. Αυτό το τόσο χρήσιμο εργαλείο -ειδικά στη σημερινή εποχή- κάποιοι βουλευτές πασχίζουν να το καθυστερήσουν ή ακόμη και να το ματαιώσουν με τις γνωστές δικαιολογίες του στυλ “θέλουμε χρόνο να το βελτιώσουμε”. Άντε ρε πονηροί. Θα βγάλουμε φυσικό αέριο, θα λύσουμε το κυπριακό και εσείς ακόμη θα μελετάτε το e-Kalathi. Έλεος. Σας βλέπουν.

Πριν προλάβει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να συνέλθει από την αναμπουμπούλα που δημιούργησε το πέρασμά του από το Υφυπουργείο Πολιτισμού, νέα και μεγαλύτερη συμφορά βρίσκει το παλικάρι μας: θα γίνει τηλεοπτικός συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά. Κάποιος να τον ξεματιάσει και γρήγορα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση