ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Φειδίας, Εμίρης του Κατάρ και Νίκαρος

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Μέχρι τώρα είχαμε την αγωνία μήπως το ΕΛΑΜ περάσει το ΔΗΚΟ. Τώρα, μια νέα δημοσκόπηση έρχεται να μας προσθέσει ακόμη μια αγωνία: Μήπως περάσει το ΔΗΚΟ ακόμη και ο Φειδίας! Και δυστυχώς, ενώ όλοι θέλουμε το ΔΗΚΟ -το δικό μας ΔΗΚΟ, το ορθόδοξο- να πάει καλά, φαίνεται πως το πάλαι ποτέ συμπαθές κόμμα του Κέντρου -φαντάζομαι θυμάστε πως κάποτε ήταν κεντρώο κόμμα- δέχεται αλλεπάλληλα κτυπήματα κάτω από τη μέση! Από ποιον; Από τον εαυτό του. Oh yeah.

Χθες την έκαναν πάλι την κουτσουκέλα τους. Έστειλαν πρόσκληση καλώντας μας σε προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου. Θα μου πείτε, που το κακό; Well, there is a little problem: διότι κατά λάθος διαφήμιζαν το όνομα όχι του δικού τους υποψηφίου αλλά του αντιπάλου τους! Τόσο large, που λέμε και στο χωριό μου. Και νέα λοιπόν γκάφα από το Κόμμα του εθνικού μας Πρίγκηπα. Θα πείτε βέβαια, όπως και ο Ευαγγελάτος, «τί πιο σύνηθες»; Οι γκάφες απ’ το ΔΗΚΟ της καρδιάς μας έρχονται πια σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως η έμμηνος ρύση ή η Πανσέληνος.

Ουπς, μας συγχωρείτε, πάλι λάθος. ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος πάντως κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τα συγκυβερνώντα κόμματα να σωθούν, αλλά πόσα να κάνει και αυτός; Βλέποντας τις απανωτές γκάφες του ΔΗΚΟ και όλα τα υποτιθέμενα μεγάλα έργα να καταρρέουν το ένα μετά το άλλο (μαρίνα Λάρνακας, Τερματικό Βασιλικού κ.α) αναγκάστηκε να διακόψει τις σοβαρές του ασχολίες -εγκαίνια, προσκυνήματα κλπ- και να φέρει άρον άρον στην Κύπρο τον εμίρη του Κατάρ. Μάλιστα, κοτζάμ εμίρη. Όχι εκείνον που κοροϊδεύαμε με το οικόπεδο κοντά στο Χίλτον, τον διάδοχο του, ελπίζοντας ο νέος εμίρης να μην έχει ακούσει για εκείνη την κωμικοτραγική υπόθεση. Ετοιμαστείτε για νέες επενδύσεις, ή τουλάχιστον για νέες μακέτες.

Πήρε φόρα ο Νίκαρος και δεν σταματά σε τίποτα. Όπως λέει και η Χαρούλα Αλεξίου, «όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, και ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά». Έτσι, μετά την αγωγή για κάποια εκατομμύρια εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη, για αναφορές που τον παρουσιάζουν σαν διεφθαρμένο στο βιβλίο Κράτος Μαφία, έστειλε την περασμένη εβδομάδα και άλλη προειδοποιητική επιστολή στον αρθρογράφο και διευθυντή της εφημερίδας Πολίτης Διονύση Διονυσίου απειλώντας τον κι αυτόν με αγωγές.
Στην επιστολή σημειώνονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα «από τούδε η όποια άμεση ή έμμεση αναφορά σε "διεφθαρμένο Πρόεδρο" ή "τον πιο διεφθαρμένο Πρόεδρο" και/ή "την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση" και/ή την όποιαν άλλη υποτιμητική αναφορά στο πρόσωπό μου θα έχει ως άμεση συνέπεια την άμεση λήψη δικαστικών μέτρων».

Τι να πει κανείς. Μα και αυτοί οι αθεόφοβοι δεν φοβούνται ότι αν συνεχίσουν να εκνευρίζουν τον Νίκαρο μας μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να τους πάρει ο δαίμονας; Κι αν τους πάρει ο δαίμων -όχι αυτός του τυπογραφείου, ο άλλος, ο ορίτζιναλ- θα τους ξαναβρούμε άραγε ποτέ;

Σε κάθε περίπτωση, οι δικηγόροι του διαβόλου -με συγχωρείτε, των δύο πλευρών ήθελα να πω- δηλώνουν πανέτοιμοι για επερχόμενες νομικές μάχες. Από Νήσος των Αγίων, πάμε να γίνουμε νήσος των Αγωγών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση