ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Γιατί στο ΑΚΕΛ κάνουν τους κινέζους;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΜΑΡΤΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Η περίπτωση του Τερματικού στο Βασιλικό εξελίσσεται μέχρι στιγμής με βάση τα πλέον εφιαλτικά σενάρια, με τους πολίτες να προσπαθούν να καταλάβουν αν έχουμε μπροστά μας κάτι που συμφωνήθηκε με εγκληματική απρονοησία και επική ανικανότητα ή μία τεραστίων διαστάσεων προμελετημένη κομπίνα. Δεν αποκλείεται βέβαια τα δύο να συνυπάρχουν.

Ο κομμουνισμός είναι ο εκφυλισμός ενός ονείρου δικαιοσύνης. Adlai Stevenson

Αφού όμως το πρότζεκτ ξεκίνησε επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη, θα ανέμενε κανείς το ΑΚΕΛ να βγει στους δρόμους, στις πλατέες, με τραγούδια, φωνές και συνθήματα (για να δανειστούμε και λίγους στίχους από τον ύμνο της ΕΔΕΚ). Εντούτοις η αντίδραση του κόκκινου ανακαινισμένου Κόμματος είναι μάλλον χλιαρή. Και επειδή αυτό με παραξένεψε, έστειλα το μαύρο κατασκοπευτικό μου βαν για να ερευνήσει τι συμβαίνει. Καθίστε αναπαυτικά και διαβάστε λοιπόν παρακάτω…

Τα ευρήματα βέβαια τα μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη: ο λόγος που οι σύντροφοι κάνουν τους κινέζους είναι διότι η εταιρεία που προσπαθεί να μας φεσώσει είναι κινέζικη. Αν δεν μπορείτε να εντοπίσετε την διασύνδεση τότε πρέπει να ενώσετε τις τελείες και συγκεκριμένα τα 7 Κ, και πιθανόν το μυστήριο να λυθεί: Κομμουνιστικό Κόμμα Κύπρου, Κίνας Και Κούνια (που μας) Κούναγε. Τι να πει κανείς; Ζει άραγε ο Μάο Τσε Τουγκ και η Σοβιετική Ένωση; Προφανώς στα μυαλά κάποιων ζει. Εμπρός της γης οι κολασμένοι.

Μέγα σκάνδαλο συγκλονίζει τη νήσο των Αγίων, αφού σημεία και τέρατα φαίνεται να διαδραματιζόντουσαν από μοναχούς στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι. Αξίζει να σημειωθεί πως συνυπάρχουν τα στοιχεία σεξουαλικού αλλά και οικονομικού σκανδάλου με οικειοποίηση τεράστιων ποσών από δωρεές πιστών αλλά και καταγραφή σε βίντεο ανομολόγητων πράξεων που δεν αρμόζουν σε ένα τέτοιο χώρο. Αν πω ότι έπεσα απ τα σύννεφα θα είναι ψέματα.

Το μαύρο κατασκοπευτικό μου βαν σας πληροφορεί πως με βάση στοιχεία που έχει συλλέξει αναμένεται σύντομα να βγει στην επιφάνεια ακόμη ένα σκάνδαλο σε μονή της Κύπρου, εκτός βέβαια αν προλάβουν να το κουκουλώσουν για να μη σκανδαλίσουν τους πιστούς. Μήπως έφτασε η στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος να πάρει σκούπα και να αρχίσει την κάθαρση; Διότι και ο τσαρλατανισμός πρέπει να έχει κάποια όρια και πολύ φοβάμαι τα έχουμε περάσει προ πολλού. Περισώστε Μακαριώτατε το κύρος της Εκκλησίας, έστω όσο έχει απομείνει.

Οι επικοινωνιολόγοι του Προεδρικού το είχαν πει ξεκάθαρα: για να ανεβούμε στις δημοσκοπήσεις σταματήστε τις αστοχίες και ακόμη περισσότερο σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη λέξη αστοχία. Προφανώς ο νεοεισερχόμενος στην ομάδα Υπουργός Δικαιοσύνης - και παράλληλα Θεολόγος ευτυχώς, αφού ως γνωστόν προσδοκούμε πλέον σε κάποιο θαύμα για να σωθούμε- δεν είχε υπόψη του αυτή την οδηγία. Και υπέπεσε στο κάτωθι αμάρτημα.

Για το σύστημα απενεργοποίησης των κινητών στις φυλακές και την διαχρονική αδυναμία του κράτους να το εφαρμόσει, ο κύριος Χαρτσιώτης μας είπε πριν λίγες μέρες πως «βρήκαμε μπροστά μας μια αστοχία». Αμάν κύριε Υπουργέ μου. Τόσες λέξεις η πλούσια ελληνική γλώσσα και εσύ χρησιμοποίησες τη λέξη που είναι ταμπού, τουλάχιστον για αυτή την κυβέρνηση. Όχι άλλες αστοχίες παρακαλώ. Και διότι η συγκεκριμένη λέξη φέρνει στο μυαλό άσχημους συνειρμούς, θα χαρακτηρίσω τη σχετική δήλωσή σου -περί αστοχίας- ως αστοχία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση