ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Η Emily in Limassol και το τουϊτερόδραμα

= ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Η Ανδρούλα και η Έμιλυ

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το Tweet της Ανδρούλας Βασιλείου με το οποίο διερωτήθηκε τι γύρευε η 24χρονη που βιάστηκε σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, υπονοώντας περίπου ότι τα… γύρευε. «Και πως βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου η 24χρονη; Θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα γεγονότα προτού βγάλει συμπεράσματα», έγραψε ξεσηκώνοντας σάλο στα σόσιαλ μίντια. Η ανάρτησή της δέχθηκε καταιγισμό επικριτικών έως και προσβλητικών σχολίων από χρήστες του Twitter για να επανέλθει απολογούμενη αν με την ανάρτησή της έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να κατηγορήσει το θύμα. Σημείωσε μάλιστα ότι ως μητέρα ανησυχεί για τα νέα κορίτσια που πιθανόν πέφτουν θύματα επιτήδειων που τα παρασύρουν. Ως γνωστόν στην κοινωνία των σόσιαλ μίντια δεν περνούν εύκολα αυτά και ακολούθησαν νέοι γύροι επικριτικών σχολίων. Αρκετοί ζήτησαν μάλιστα την παραίτησή της από το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου, κάποιοι και οργανωμένα μάλιστα. Οι περισσότεροι εστιάζουν και στην θέση που διατηρούσε η Ανδρούλα Βασιλείου ως Ευρωπαία Επίτροπος.

Συνέχεια στον σάλο έδωσε η Emily in Limassol με ένα δικό της Tweet με το οποίο επέκρινε δημοσιογράφους που δεν αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο σε ανάλογες, όπως τις θεωρεί, αναφορές άλλων δημοσιογράφων. 

«Αυτό να το γράψεις»…

Τον Φεβρουάριο ξεκαθαρίζουν πολλά στα κόμματα για τις προεδρικές. Ο Φούλης κατάφερε να τους βάλει όλους να τρέχουν από πίσω του. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η βιασύνη του, του δίνει ουσιαστικό πλεονέκτημα. Άλλοι ότι κινδυνεύει να καεί από τον πρόωρο, κουραστικό και μακρύ προεκλογικό που τρέχει από την επομένη των βουλευτικών εκλογών.

Από την άλλη ο Χριστοδουλίδης, ενώ συνεχίζει να δουλεύει αδιάκοπα και πάντα παρασκηνιακά, αναμένει την κατάλληλη στιγμή για να… ξεμυτίσει. Ο ίδιος είπε ότι θα το κάνει την άνοιξη. Και μάλλον προς το τέλος της άνοιξης. Πηγή μου υποστηρίζει ότι ίσως τον δούμε να εκδηλώνεται νωρίτερα. Καθοριστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβουν τα κόμματα τα οποία εντός του Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν ράψει τα προεδρικό κοστούμι για να μπορέσουν να το προβάρουν στον υποψήφιο… υποψήφιο. Γιατί όπως υποστηρίζει άλλη πηγή μου που γνωρίζει πολλά, κυρίως τα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ δεν φαίνεται να μιλάνε για έναν μόνο υποψήφιο. «Οπόταν, θα υπάρχουν μάλλον δύο ή και τρεις υποψήφιοι για τον υποψήφιο, εάν υπάρξει ποτέ συμφωνία» μου ανέφερε η πηγή.

Από την άλλη, η ΔΗΚΟαναθρεμμένη Φωτούλα μου είπε πως στα ψηλά δώματα «συζητούνται πολύ οι προσφορές που έρχονται από την Πινδάρου», οι οποίες είναι «και πολλές και ελκυστικές». Προέβλεψε δε κάτι που μου είπε να το γράψω και το γράφω για να μπορώ μετά να της το επισημάνω αναλόγως των εξελίξεων: «Ο πρίγκιπας μας δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για το 2023. Γράψε το και θα με θυμηθείς». Και αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση παρά την επιμονή μου. Τέτοια σφίγγα ούτε ο Χριστοδουλίδης όταν ερωτάται για την υποψηφιότητά του…

ΚΟΥΙΖ: Ποιο κόμμα μπορεί να γίνει κομμάτια πριν έρθει η άνοιξη; Εάν δεν επικρατήσουν σοφότερες σκέψεις και δεν βάλουν κάποιοι νερό στο κρασί τους μάλλον το βλέπω να διαλύεται στα εξ ων συνετέθη…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση