ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Ο Δίπλαρος, η Νίκη και η Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Φανταστείτε ένα Κόμμα του οποίου οι μισοί ψηφοφόροι θέλουν Διζωνική και οι άλλοι μισοί… οτιδήποτε άλλο (συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Διχοτόμησης και ας το σκέφτονται χωρίς να τολμούν να το ψελλίσουν). Ένα Κόμμα του οποίου οι μισοί ψηφοφόροι το θέλουν στη Συγκυβέρνηση και οι άλλοι μισοί σε απόλυτη και πλήρη Αντιπολίτευση. Αθώα μου influencer που σου έμελλε να μπλέξεις. Και πες μου τώρα πώς τετραγωνίζουμε τον κύκλο; Ή πως κάνουμε ομελέτα χωρίς να σπάσουμε αυγά;

Όσοι είναι κάτω των 50 ετών δεν επιθυμούν ομοσπονδιακή λύση. Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος 28/11/2017

Στη μαυρίλα των ημερών έχουμε και μια ευχάριστη εξέλιξη. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περιμένει -με την Ηλάιρα- παιδί! Και ποιος θα το βαφτίσει; Ο Ευθύμιος Δίπλαρος. Θα κλέψει μια-δυο ώρες από τις 22 την ημέρα που, όπως μας ενημέρωσε, δουλεύει για το Κόμμα -δουλεύει και ενίοτε μας δουλεύει κι εμάς- και θα γίνει Νονός. Καλώς να ορίσει και υγιέστατο να είναι το μωράκι, κι αν είναι κορίτσι εισηγούμαι ο Δίπλαρος να το βγάλει Νίκη, από τη Νίκη της Σαμοθράκης που είναι και το Σύμβολο του ΔΗΣΥ.
Παρουσίασε τους 6 υποψηφίους του για τις ευρωεκλογές το ΑΚΕΛ με σλόγκαν «θέλουμε την Ευρώπη της Δημοκρατίας», ό τι κι αν σημαίνει αυτό. Οι παλαιότεροι βέβαια θυμηθήκαμε τους αγώνες του ανακαινισμένου Κόμματος ενάντια στην Ευρωπαϊκή μας πορεία, καθώς επίσης το περιβόητο σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Ο νεαρός Νίκος δεν άφησε την δυναμική influencer να πάρει τα εύσημα για την προσπάθεια βελτίωσης της Μεταρρύθμισης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όταν έμαθε πως εκείνη είχε οργανώσει συνάντηση για το θέμα την Πέμπτη κινήθηκε αστραπιαία και οργάνωσε την ίδια συνάντηση την Τρίτη. Για να μας πει τελικά πως, παρόλο που όλοι συμφωνούν πώς οι περιβόητη μεταρρύθμιση είναι γεμάτη προβλήματα, εντούτοις θα εφαρμοσθεί όπως ακριβώς ψηφίστηκε (!!!) και…«την βελτιώνουμε στην πορεία».
Και επειδή όλοι γνωρίζουμε πως, στην Κύπρο ειδικά, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, είναι βέβαιο πως δεν θα την βελτιώσουμε ποτέ, τουλάχιστο όχι μέχρι το σύστημα να καταρρεύσει οικονομικά, όπως πρόβλεψε σε στιγμή ακράτειας ειλικρίνειας ο συμπαθής Υπουργός Εσωτερικών. Όπως έλεγε λοιπόν και η στετέ μου, ώσπου να τη βελτιώσουν «άξιος που εν να ζήσει». Μέχρι τότε, το χωριουδάκι που λέγεται Κύπρος θα έχει σχεδόν εκατόν αντιδημάρχους και 500 δημοτικούς συμβούλους. Και θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τόσο τραγικό.

Από το περιβάλλον του πρώην Υφυπουργού Καινοτομίας (που δικαιολογημένα κάποιοι παρουσίαζαν σαν Κενοτομίας με έψιλον, από το κενό) διέρρευσε ότι του είχε προταθεί και υποψηφιότητα για Δημαρχία Λάρνακας και ανάληψη της κενωθείσας θέσης Πρώτου Αντιπροέδρου του Συναγερμού. Από τα ψηλά δώματα του κόμματος διαψεύδονται και οι δύο ισχυρισμοί. Τελικά οι προτάσεις ήταν είτε προϊόν ευσεβών πόθων είτε μέσω ενός ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης που μιμήθηκε τη φωνή της Αννίτας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση