ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Ο χορός του ΔΗΚΟ και του Ζαλόγγου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Απόψε Παρασκευή έχουμε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς: τον Χορό του ΔΗΚΟ. Οι εποχές βέβαια δεν προσφέρονται και πολύ για χορούς και πανηγύρια καθότι το ΕΛΑΜ ετοιμάζεται να τους χορέψει στο ταψί. Ελπίζουμε πάντως ο πρίγκιπας να βρει τις λύσεις ώστε στις εκλογές να αποφευχθεί ο χορός του ζαλόγγου.

«Τους είχα προειδοποιήσει πολλάκις και γραπτώς και προφορικά. Έκρυβαν όμως το πρόβλημα κάτω από το χαλί και συνέχιζαν να παίζουν ρώσικη ρουλέτα. Εγώ έγινα το μαύρο πρόβατο επειδή έλεγα την αλήθεια.» Αυτά τα φοβερά σε ανάρτηση της κυρίας Άννας Παφίτου, η οποία από το 2016 προειδοποιούσε για την ακαταλληλότητα του χώρου των Φαρμακευτικών Αποθηκών. Προφανώς όλοι σκεφτόντουσαν «ας τα φτιάξει ο επόμενος».

Ήμουν το μαύρο πρόβατο επειδή έλεγα την αλήθεια. Αννα Παφίτου, υπεύθυνη για έλεγχο Φαρμακευτικών Αποθηκών

Κάπως έτσι είχαμε βρεθεί και με τους servers πλημμυρισμένους. Είμαστε η χώρα που κανείς δεν κάνει τίποτα και όλοι περιμένουν να τα κάνουν οι επόμενοι. Ως γνωστόν, όταν δεν κάνεις τίποτα δεν κινδυνεύεις να κάνεις τίποτα λάθος. Έτσι παραμένεις άριστος των αρίστων. Κούνια που μας κούναγε.

Ο νεαρός μας Μακάριος σκέφτεται να διευρύνει τις αρμοδιότητες του γνωμοδοτικού συμβουλίου. Ναι, αυτού που αντί να γεμίσει τα συμβούλια με Κομματικούς τα γέμισε με Προεδρικούς -τεράστια βελτίωση- εξερευνώντας ακόμη και τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί όπου εντόπισαν όσους έκαναν κριτική στον πολυχρονεμένο μας Πρόεδρο αλλά παραδόξως όχι αυτόν που έγραφε ύμνους στη χούντα! Τι να πει κανείς, σταθερά βήματα προς τα πίσω. Μήπως θα έπρεπε Πρόεδρε να τους δώσεις πρώτα πιο αξιοκρατικούς όρους εντολής και μετά να διευρύνεις τις αρμοδιότητές τους;

Ο τουρκοκύπριος ηγέτης κύριος Τατάρ βρίσκεται σήμερα στη Νέα Υόρκη για συνάντηση με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κύριο Γκουντέρες. Μην αγχώνεστε μερικοί, δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει τη σκληρή του στάση, οπότε δεν υπάρχει ούτε κίνδυνος επανέναρξης ουσιαστικών συνομιλιών. Και η απορία μου είναι η εξής: αν ο Τατάρ καθόλου δεν μετακινείται από τις σκληρές και απόλυτες θέσεις του γιατί έπρεπε να ταξιδέψει τόσες ώρες για να πάει και να τους το πει στην Αμερική; Δεν μπορούσε να τους το πει μέσω βάιμπερ να γλυτώσει και την ταλαιπωρία του μεγάλου ταξιδιού; Προφανώς είναι και αυτός λάτρης των ταξιδιών, όπως τον νεαρό μας Νίκο. Να του θυμίσουμε όμως πως αυτός δεν έχει ιδιωτικό τζετ, όπως εμείς. Σλαγκ.

Το ΑΚΕΛ θα καταθέσει πρόταση νόμου για εγκατάσταση χρονομέτρων αντίστροφης μέτρησης στα φώτα τροχαίας ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της άδικης καταγγελίας οδηγών για παρανομία όταν σβήνει απότομα το βελάκι στροφής. Με τις εκλογές να πλησιάζουν φαίνεται πως τα κόμματά μας θα κάνουν αγώνα κατάθεσης νομοθετημάτων που ακούγονται όμορφα στ αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών. Για να δούμε πόσες από αυτές τις προτάσεις θα υλοποιηθούν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση