ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Οι αστοχίες έφεραν τα στοχευμένα μέτρα

=ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Μιχάλης Αντωνίου δήλωσε πως στην Οικονομία ψιχαλίζει -δεν μας φτύνουν, ψιχαλίζει, που λέει και η γνωστή ατάκα- αλλά δεν έχει έρθει ακόμη η Καταιγίδα. Άραγε η καταιγίδα θα περιλαμβάνει και κεραυνούς; Διότι αυτά άκουγε ο Κεραυνός και φοβόταν να ρισκάρει.

Χθες πάντως, Κυβέρνηση και Υπουργός Οικονομικών αναδιπλώθηκαν και, υπό την πίεση λαϊκής κατακραυγής για τα προηγούμενα μέτρα -που ήταν ομολογουμένως ελλιπή έως κωμικά- εξήγγειλαν μια σειρά από στοχευμένα μέτρα -ας όψονται οι αστοχίες- που σε γενικές γραμμές (και αν βρεθεί ο τρόπος να υλοποιηθούν σωστά) αναμένεται να προσφέρουν ανακούφιση σε σημαντική μερίδα συμπατριωτών μας.

Η Οικονομία δεν έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων αλλά με το πώς να ξοδεύονται τα χρήματα με σοφό τρόπο. Ρόμπερτ Χάξλεϊ

Δεν μπορούμε παρά να επαινέσουμε και τον αγώνα που ο Υπουργός Ενέργειας δίνει απέναντι στα οργανωμένα συμφέροντα της ΑΗΚ που όπως ήταν αναμενόμενο προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν την εξυγίανση της Αρχής Ηλεκτρισμού και να σαμποτάρουν φυσικά το επαναστατικό μέτρο Φωτοβολταϊκά για όλους.

Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω, η Αρχή ας καταλάβει επιτέλους ότι τα μονοπωλιακά καπρίτσια δεν περνούν πια και πως οφείλει να λειτουργήσει ως Οργανισμός Δημοσίας ωφελείας. Τόσο απλά. Υπουργέ, μαζί σου μέχρι το τέλος του δύσκολου μα όμορφου αγώνα που θα φέρει τεράστια οφέλη και ανάπτυξη στον τόπο μας.

Πριν κοπάσει ο ντόρος που προκλήθηκε με τα ομοφοβικά σχόλια του Αυτιά για τον Κασσελάκη είχαμε άλλη μια εμετική ανάρτηση από δημοσιογράφο. Και προσέξτε, δεν μιλούμε για κάποιον άγνωστο ή άπειρο δημοσιογραφίσκο. Αναφερόμαστε σε πολύ έμπειρο και προβεβλημένο δημοσιογράφο που είχε μάλιστα δική του τηλεοπτική εκπομπή υψηλής τηλεθέασης ενώ τώρα διαχειρίζεται γνωστό διαδικτυακό πόρταλ. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος λοιπόν -ναι ο γνωστός Μάκης που είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα ακόμη και σε περίπτωση ανθρωποκτονίας- έκανε την εξής αναφορά σε φωτογραφία όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης βρισκόταν στο μέσο του Κασσελάκη και του συντρόφου του Τάυλερ: “φαίνεται πως βρήκαμε την παρένθετη μητέρα”.

Το υπονοούμενο, που θυμίζει χιούμορ ελληνικής ταινίας της δεκαετίας του 80, στοχεύει τόσο στην ομοφυλοφιλία του Κασελάκη όσο και στα έξτρα κιλά του Κραουνάκη. Και ομοφοβικό και ρατσιστικό, όπως λέμε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και όταν τέτοια ατοπήματα δεν προέρχονται από τον οποιοδήποτε Πάμπο στο φέισμπουκ αλλά από γνωστούς δημοσιογράφους σε ΜΜΕ, τότε το μήνυμα είναι πως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Σηκώστε μανίκια και φάσκελώστε ελεύθερα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση