ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Οι διάφοροι αθεόφοβοι

=ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Το μέλος της γραμματείας του ΔΗΚΟ Γιώργος Σολωμού δήλωσε σχετικά με τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης πως έχουν γίνει κάποια λάθη τα οποία ήταν το έναυσμα να διορθωθούν κακώς κείμενα που υπήρχαν για χρόνια! Μόνο σε μένα αυτό το σκεπτικό θυμίζει Ευθύμιο Δίπλαρο; Δηλαδή να χειροκροτούμε την κάθε ματσαράγκα και την κάθε γκάφα ολκής διότι θα σας δίνει την ευκαιρία δήθεν να μάθετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα; Δεν θα ήταν καλύτερα αν διορθώνατε τα λάθη χρησιμοποιώντας κάτι που ονομάζεται Λογική; Θου Κύριε…ζαλίστηκα.

Και όσο σκέφτομαι την τρομερή ατάκα της αναπληρώτριας διευθύντριας της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου Κύπρου, ότι “στάζει μόνο όταν βρέχει”, ζαλίζομαι περισσότερο. Κύπρος μου το μεγαλείο σου, όπου ντηβέλοπερς χρεώνουν δεκάδες εκατομμύρια για να μας φτιάχνουν κτήρια που στάζουν στην πρώτη βροχούλα. Απ’ την άλλη, ας είμαστε ευγνώμονες που στάζουν μονάχα όταν βρέχει!

Ισχυρή ΑΗΚ διαβάζω πως θέλουν Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ. Υψηλός και ευγενής στόχος, φτάνει μόνο να μην είναι στην πλάτη ενός κακόμοιρου και εξαθλιωμένου καταναλωτή. Η ΑΗΚ ευθύνεται για τους ψηλούς λογαριασμούς εδώ και δεκαετίες καθώς επίσης για το τεράστιο ετήσιο πρόστιμο που πληρώνουμε για τους ρύπους και την πενιχρή αξιοποίηση της ηλιοφάνειας του τόπου μας. Ισχυρή ΑΗΚ λοιπόν αλλά μέσα από εξυγίανση και σε καμιά περίπτωση με διαιώνιση της εχθρικής πολιτικής της προς τον πολίτη-καταναλωτή. Σε σένα τα λέω δήθεν φιλολαϊκό ΑΚΕΛ.

Με ανήσυχη ηρεμία προς το παρόν παρακολουθούν από το ΑΚΕΛ τις κινήσεις Παπαδάκη και άλλων αναφορικά με νέο κομματικό σχηματισμό στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και της ευρύτερης κεντροαριστεράς. Σαφώς πιο αγχωμένη η ΕΔΕΚ που φοβάται το κόστος από τις διάφορες γκάφες της Κυβέρνησης και ζητά επίμονα καλύτερο συντονισμό ανάμεσα στα συγκυβερνώντα κόμματα.

Ένοχο για άσεμνη επίθεση σε ανήλικη βρήκε το Δικαστήριο τον τέως μητροπολίτη Κιτίου. Ο συγκεκριμένος ήταν γνωστός με παρατσούκλι που παρέπεμπε σε σεξουαλικό υπονοούμενο. Τα περιστατικά πολλά και δυστυχώς στη μικρή πόλη της Λάρνακας πολλοί ήξεραν και κανένας δεν μιλούσε. Τώρα πιθανόν να ανοίξει ο δρόμος προς τη Δικαιοσύνη -και την ηθική Δικαίωση- και για άλλα θύματα.

Ο Θεός ας συγχωρέσει αυτόν κι άλλους παρόμοιους υποτιθέμενους υπηρέτες του. Η κοινωνία πάντως δεν θα τους συγχωρέσει εύκολα. Και η ιστορική αυτή δικαστική απόφαση στέλνει το μήνυμα πως το ράσο δε θα αποτελεί πια συγχωροχάρτι για ανόσιες συμπεριφορές. Καιρός να αρχίσουν να φοβούνται οι διάφοροι αθεόφοβοι.

Στην επόμενη συνεδρία του εθνικού συμβουλίου αναμένεται να συζητηθούν τα δύο φλέγοντα θέματα: η πιθανότητα επανεκλογής του Ερντογάν και πώς θα αποφύγουμε να πάρουμε ξανά 4 βαθμούς από την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση