ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Στη μέγγενη ο Πρόεδρος

ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Το ότι ο περίγυρος του Προέδρου αποτελείται από ετερογενή ιδεολογικά και άλλα συμφέροντα είναι αναπόφευκτο, από τη στιγμή που οι δυνάμεις που τον στήριξαν ανήκουν σε πολύ ευρύ κομματικό σκηνικό. Έτσι τώρα, με τις νέες (όχι και τόσο νέες δηλαδή) κατηγορίες στα Cyprus Confidential είναι αναγκασμένος να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τατσωμένο μας όνομα, μιας και το φουστάνι της Κυπρούλας μας φαίνεται να έχει πιο επίμονους λεκέδες κι από αυτόν που είχε το φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι.

Το πρόβλημα είναι πως τον έχουν βάλει στη μέγγενη. Κάποιοι για να βάλει αυτή τη φορά το μαχαίρι στο κόκκαλο και κάποιοι άλλοι για να το βάλει πίσω στο θηκάρι, άλλως να παίξει πελλόν. Η Φιλίππα η Πρώτη πάντως επιμένει πως κανείς δεν πρέπει να είναι untouchable, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Για να δούμε…

Όλα καλά θα μας πάνε.

Έβλεπα χθες παντού την είδηση ότι έχει ακριβύνει σημαντικά το χαρτί υγείας. Ευτυχώς έχουν ακριβύνει και τα τρόφιμα οπότε θα τρώμε λιγότερο, θα πηγαίναμε λιγότερες φορές στην τουαλέτα και κατ επέκταση θα χρησιμοποιούμε λιγότερο χαρτί υγείας. Με αυτό τον τρόπο καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η αύξηση στην τιμή του περιφρονημένου πλην απαραίτητου αυτού χαρτιού δεν αναμένεται να μας επηρεάσει. Διαφορετικά, επιστροφή στη φύση.

Τι έμαθα την περασμένη εβδομάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ; Θα ξεχωρίσω τα δύο πιο σημαντικά: Ο σύζυγος τον κύριου Κασσελάκη, κύριος Τάιλερ, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Στέφανος -όχι ο δικός μας του ΑΚΕΛ, ο δικός του, του ΣΥΡΙΖΑ, μαγειρεύει υπέροχα παϊδάκια. Επίσης ότι ο σωματοφύλακας του είναι 30 χρονών.

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για Τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα. Θετικό βήμα που συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις και αναμένεται σύντομα ένα ανάλογο νομοσχέδιο για το δημόσιο τομέα. Εννοείται πως για να δουλέψει ένα τέτοιο σύστημα χρειάζεται τρομερή υπευθυνότητα εκ μέρους του εργαζομένου. Αυτοί που και πριν τα έξυναν στον εργασιακό τους χώρο -υπηρεσίες δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε- τώρα απλώς θα συνεχίσουν να τα ξύνουν και στο σπίτι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση