ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Τα γενέθλια του Πρίγκιπα και το Οργανωμένο Έγκλημα

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Ξεκινώ τη σημερινή στήλη με μια διευκρίνιση: δεν υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας των Θεσμών στην Κύπρο. Υπάρχει βέβαια πρόβλημα αξιοπιστίας των ατόμων που εκπροσωπούν τους Θεσμούς. Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε παρακάτω.

«Φέτος, την εποχή της ημέρας των γενεθλίων μου συμβαίνει να υπάρχει λιγότερος χώρος για γιορτές, και περισσότερη ανάγκη για δουλειά». Με αυτή τη συγκινητική ανάρτηση ο εθνικός μας Πρίγκιπας έστειλε το -ξεκάθαρο- υπονοούμενο πώς φέτος δεν θα υπάρξουν γκλαμουράτα γενέθλια και ούτε βέβαια live performance από τον Χατζηγιάννη. Ααχ, πόσες θυσίες για την πατρίδα, πόσες…

Δεν είμαι ικανοποιημένος με την μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Μάριος Χαρτσιώτης, Υπουργός Δικαιοσύνης

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης -ναι αυτός που είχε προσευχηθεί στην Αγία Ζώνη για να λυθεί το κυπριακό- παραπονέθηκε αρχικά πως οι δημοσιογράφοι του δημιουργούν προβλήματα (κάνοντας τη δουλειά τους, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει στην περίπτωση των υφισταμένων του).

Στη συνέχεια μας είπε πως αν υπάρχουν ευθύνες για την πρόσφατη δραπέτευση κρατουμένου θα αποδοθούν. ΑΝ! Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχουμε δραπέτευση χωρίς ευθύνη κανενός! Βάλτε πολλά θαυμαστικά, θα τα χρειαστούμε, εξ άλλου στην Κύπρο όλα να τα περιμένουμε.

Ακολούθως μας είπε πως δεν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα της μάχης κατά του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο. Μάλιστα. Στο σημείο αυτό δεν κρατιέμαι άλλο και πρέπει να του το εξηγήσω: ο λόγος κύριε Υπουργέ που στον τόπο μας το οργανωμένο έγκλημα κυριαρχεί ενώ το κράτος παραπαίει είναι πως το έγκλημα είναι οργανωμένο και το κράτος είναι «μπάτε σκύλοι αλέστε». Ε μα δεν άντεχα άλλο, κάποιος έπρεπε να το πει.

Και εσείς κύριοι δημοσιογράφοι μην γράψετε ότι χθες είχαμε απόπειρα δολοφονίας μέρα μεσημέρι μπροστά από αστυνομικό σταθμό διότι, με βάση πρόσφατες δηλώσεις του κύριου Χαρτσιώτη, οι αναφορές σας ευθύνονται για το μπάχαλο στην Αστυνομία. Ενώ αν δεν αναφέρετε τα εγκλήματα είναι σαν να μην υπάρχουν και έτσι ο κόσμος θα νιώθει ασφαλισμένος. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Κατηγορούν τον νεαρό μας Νίκο πως όταν έγινε Yπουργός Eξωτερικών συνέχισε να λαμβάνει επίδομα εξωτερικού παρόλο που διέμενε στην Κύπρο. Δεν αντιλαμβάνονται οι αχάριστοι πως κάποιος που έχει διαβάσει 5000 βιβλία και είναι πολίτης του κόσμου νιώθει πως ζει συνέχεια στο εξωτερικό. Κύριε άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.

Διαβάζω πως μπάζει νερά «όταν βρέχει έντονα» το νέο κτήριο του Υπουργείο Εργασίας με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει μέχρι και το γραφείο του Υπουργού. Μπράβο στους εργολάβους αφού μπάζει μόνο όταν η βροχή είναι «έντονη». Φαντασθήκατε να πλημμύριζε ακόμη και όταν ψιχάλιζε; Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση