ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Υπάρχουμε από παρεξήγηση

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Σε παρεξήγηση αποδίδει η αστυνομία τις αντιφατικές δηλώσεις για το αλκοόλ τεστ της επιτρόπου νομοθεσίας. Και κάπως έτσι θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Όπως έλεγε και ο Κασκαούνιας στο Βουράτε Γειτόνοι, «εγιώ εν τζαι…»

Βαρώσια υπό διοίκηση των Ηνωμένων Εθνών προτείνει τώρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Και αναπόφευκτα το μυαλό πηγαίνει στις ευκαιρίες που είχαμε να πάρουμε την Αμμόχωστο ακόμη και χωρίς προϋποθέσεις. Ευκαιρίες που απορρίψαμε αβίαστα και ασυζητητί. Και τρέχουμε τώρα ζητώντας πολύ λιγότερα έτοιμοι να δώσουμε σαν αντάλλαγμα πολύ περισσότερα. Η στετέ μου έλεγε «το σιοινίν του χωρκάτη μονόν δεν έφτανε τζε διπλόν έφτανεν». Και ο νοών νοείτω. Κατά τα άλλα μας έφταιξε για όλα μια τηλεοπτική σειρά. Το μόνο για το οποίο δεν την κατηγόρησαν κάποιοι ήταν για την εισβολή του 74.

Οι νόμοι είναι όπως τις παροιμίες. Πάντα βρίσκουμε έναν που να δικαιολογεί την παράβαση ενός άλλου. Henri Maret

Η Επιτροπή Θεσμών εξετάζει σήμερα τα δια βίου ωφελήματα σε πρώην Προέδρους. Προσωπικά, εύχομαι να τους τα αυξήσουν και να θεσμοθετηθεί πρόωρη σύνταξη από τα 25 τους -με αναδρομική ισχύ- για τους επόμενους προέδρους μας. Λεφτά υπάρχουν. Α ξέχασα, επίσης ο Θεός να μας κόβει χρόνια και να τα δίνει σε αυτούς.

Εμφύλιος πόλεμος για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα. Ευτυχώς εδώ είμαστε πιο προχωρημένοι και εστιάζουμε μόνο στα σοβαρά θέματα. Έτσι ο δικός μας εμφύλιος αφορά μια τηλεοπτική σειρά μυθοπλασίας. «Αθκειασερός παπάς θάφκει τζε τους ζωντανούς», ελάλεν η στετέ μου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βάζει πλώρη για επανεκλογή στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Αν το πετύχει θα είναι πέραν των 80 ετών όταν εκλεγεί. Βρε μπας και μια τέτοια εξέλιξη βάλει ιδέες και στον Νίκαρο για τις εκλογές του 2028;

Φωτοβολταϊκά σε 405 σχολεία ώστε να γίνει εφικτή μεταγενέστερα και η τοποθέτηση συστημάτων κλιματισμού. Τι ωραία που αρχίσαμε να εκμεταλλευόμαστε τον ήλιο μας. Δυστυχώς, με τις πιο άθλιες δικαιολογίες, κάποιοι καθυστέρησαν για πολλά χρόνια αυτές τις εξελίξεις. Ακούς ΑΗΚ; Θα ακούσουμε κάποτε έστω ένα MEA CULPA από εσένα;

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση