ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

#PoliticsBlog Το ρεκόρ Γκίνες του Χριστοδουλίδη

=ΠΕΜΠΤΗ 08 ΙΟΥΝΙΟΥ

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα ταξίδια στην Ευρώπη και τα εγκαίνια γηπέδων μινι futsal ο Πρόεδρος παρέστη στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Υπουργού Οικονομικών εξαίροντας το ζωγραφικό του ταλέντο που ξεδιπλώθηκε όπως μας είπε από το Δημοτικό σχολείο!

Η αλήθεια είναι πως κάποιες πινελιές αλά Πικάσο όλοι τις φτιάχναμε στο Δημοτικό, όμως η ανάλυση του ζωγραφικού ταλέντου του υπουργού από τον πρόεδρο υπήρξε συγκινητική καθότι μας θύμισε και τον αλησμόνητο Υπουργό κύριο Νουρή, ο οποίος επίσης χαρακτηριζόταν από παράπλευρα ταλέντα.

Αν θυμάστε, ο πρώην Υπουργός στο βιογραφικό του είχε σημειώσει τη συμμετοχή του σε κυπριακό τηλεπαιχνίδι -όπου δικαίως τονίζεται και το ότι κέρδισε- όταν ήταν επίσης μαθητής του Δημοτικού. Καλό θα ήταν αυτές οι δεξιότητες των υπουργών μας να μην διαρρέουν καθότι καραδοκούν οι κακοί Αμερικανοί -η ΝΑΣΑ συγκεκριμένα- για να μας κλέψουν τέτοια ταλέντα. Και μιλώντας για ταλέντα, αυτή ψυχή, ο Γιαννάκης 19 (thirteen) πού βρίσκεται άραγε;

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ακούραστος Πρόεδρός μας ήταν αυτή τη βδομάδα -ανάμεσα σε πολλές άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις- στα εγκαίνια του πλανηταρίου στη μητρόπολη Ταμασσού και του προπονητικού κέντρου Νάσος Κωνσταντίνου στην Πάφο. Σε 3 μήνες έχει κάνει περισσότερα εγκαίνια από όσα όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της κυπριακής δημοκρατίας από το 1960 μέχρι σήμερα και άνετα θα μπορούσε να ενταχθεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες. Έχει όλα τα φόντα να το πετύχει. Για την Κύπρο ρε γαμώτο…

Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού διορίστηκε η κυρία Εύα Παντζαρή, δικηγόρος, που στο βιογραφικό της σημειώνεται -μεταξύ άλλων και όπως διαβάζουμε στον Τύπο- πως υπήρξε γειτόνισσα του Νικόλα Παπαδόπουλου (χωρίς να διευκρινίζεται αν υπήρξε γειτόνισσα του σε κάποιο παλάτι ή στην Στράκκα)!

Μέλος της επιτροπής επαναδιορίστηκε ο Άριστος Αριστείδου. Για τον συγκεκριμένο διορισμό φημολογείται πως ο Πρόεδρος είπε «χρειαζόμαστε Άριστους των αρίστων στην κυβέρνηση έστω και κατ’ όνομα, οπότε ένας Άριστος Αριστείδου ακούγεται ιδανικός! Ένας άλλος Άριστος (των Αρίστων) που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό και θα ήθελα να εισηγηθώ είναι ο Άριστος Δαμιανού! Το μόνο πρόβλημα είναι πως εκτός από άριστος είναι και αριστ(ερ)ός!

Διάφοροι φορείς φαίνεται να προσπαθούν με διάφορες δικαιολογίες να παρεμποδίσουν το μουσικό πολιτιστικό φεστιβάλ AfroBanana! Πραγματικά θλίβομαι γιατί δε μπορώ να φανταστώ πιο ταιριαστή ονομασία για event στην εν πολλοίς αφρικανική Μπανανία μας! Afrobanana και ξερό ψωμί αδέλφια μου!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

...εξαιρετικό άρθρο! ...γιατί όμως τίποτε δεν αλλάζει σε αυτόν τον τόπον, και πάμε από το κακό στο χειρότερο;

Ai Em
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση