24sports.com.cy
Ο Νέστορ Ελ Μαέστρο δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο μεσοαμυντικό κομμάτι, στο παιχνίδι της Κυριακής (11/10, 18:00) με την Πάφο στο «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος», εκτός κι αν εκπλήξει με τις επιλογές του.
Η λογική, αλλά και το ρεπορτάζ, υπαγορεύουν ότι θα εμπιστευθεί τριάδα στα στόπερ, που παρέταξε στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ανόρθωσης απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, πλαισιώνοντάς την με τους Σεργίου και Κίκο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ειδικά απ’ τη στιγμή που αναμ΄ένεται να απουσιάζουν οι Μπέργκστρομ και Σετίν, μιας και οι επιλογές χωρίς αυτούς μειώνονται.
Ο λόγος για τους Τόσιτς, Αρτυματά και Φουρτάδο που έπαιξαν και με το ΑΠΟΕΛ, αλλά και με τη Νέα Σαλαμίνα. Δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, γι’ αυτό και δύσκολα θα θελήσει να αλλάξει κάτι σ’ αυτήν την -συνολικά- 5άδα ο Σερβοάγγλος κόουτς, αν και το αποτέλεσμα του τελευταίου δεν ήταν και το καλύτερο.
Το ερωτηματικό που είχε να κάνει με τον Κάρλστρεμ μέσα στην βδομάδα, λύθηκε, με τον Νορβηγό κίπερ να έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και να παρουσιάζεται έτοιμος για να πάρει την θέση στην εστία. Μια σαφέστατα πολύ σημαντική εξέλιξη στην βαρωσιώτικη ομάδα, που στηρίζει πολλά στον υψηλόσωμο τερματοφύλακα.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Σερβοάγγλος τεχνικός αναμένεται πως θα διατηρήσει την... γνωστή συνταγή του, σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα στο αμυντικό σκέλος.




























