ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με Καζού και Νατέλ

Η κατάληξη αυτών των περιπτώσεων θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Newsroom 24sports

Στον ΑΠΟΕΛ σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος των πρωταθλητών είναι να συμπληρωθεί έγκαιρα το ρόστερ προκειμένου να έχει όλους (ή σχεδόν όλους) τους παίκτες στη διάθεση του ο Πάολο Τραμετσάνι από την αρχή της προετοιμασίας.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει πρόταση στη Σάο Πάολο για συνιδιοκτησία του Νατέλ

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας είναι πάρα πολλές. Στο προσκήνιο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Νατέλ και Καζού, τους οποίους θέλει να κρατήσει ο ΑΠΟΕΛ ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο σχετικά με το μέλλον τους. Πρόκειται για δυο παίκτες που είχαν μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τους κρατήσουν στον Αρχάγγελο και τη νέα χρονιά.

Η περίπτωση του Καζού είναι πιο εύκολη και πιο απλή για τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή, καταβάλλοντας στη Σάντος ένα μικρό ποσό καθώς το συμβόλαιο του με τη βραζιλιάνικη ομάδα ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Βέβαια, θα πρέπει να τα βρουν και με τον ποδοσφαιριστή για το συμβόλαιο.

Πολύ μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας παρουσιάζει η περίπτωση του Νατέλ. Η ρήτρα που έχει βάλει η Σάο Πάολο για τον ποδοσφαιριστή κρίνεται πάρα πολύ ψηλή από τους πρωταθλητές και για αυτό πολύ δύσκολα θα προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ στην αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Όπως αποκάλυψε ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει πρόταση στη Σάο Πάολο για συνιδιοκτησία του παίκτη (αγορά του 50% των δικαιωμάτων) και περιμένει την απάντηση από τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ανάλογα με την κατάληξη αυτών των περιπτώσεων αναμένεται να καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς με μια πιθανή αποχώρηση τους θα δημιουργηθούν νέες μεταγραφικές ανάγκες στην ομάδα της Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X