ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Απόλλων: Ο παράγοντας «πρώην» του ντέρμπι

Γιαννιώτας και Νσούε δεν είναι απλά πρώην του ΑΠΟΕΛ. Είναι παίκτες διαφοράς.

Newsroom 24sports

Η φωτογραφία που επιλέξαμε στο κείμενο ασφαλώς και δεν είναι τυχαία, αφού απεικονίζει τη βιτρίνα της μπουτίκ του Απόλλωνα όπως είναι σήμερα. Ζελάγια και Πέδρο είναι παλιοί και αγαπητοί, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Είναι παιδί ο Ελλαδίτης που όταν τον έχεις αντίπαλο είναι ανυπόφορος αλλά εύκολα σου μεταδίδει τη θετική του αύρα αν τύχει να τον βλέπεις να παίζει για σένα.

Ο Γιαννιώτας που τους κάνει παρέα είναι νέος αλλά και αυτός που «έδεσε» περισσότερο με την ομάδα. Θα παίξει απέναντι στην ομάδα που τον έφερε στην Κύπρο και αυτό είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ. Όπως και οι Νσούε, Άλεφ, Γιάκολις βέβαια.

Είναι παιδί ο Ελλαδίτης που όταν τον έχεις αντίπαλο είναι ανυπόφορος αλλά εύκολα σου μεταδίδει τη θετική του αύρα αν τύχει να τον βλέπεις να παίζει για σένα. Βασικά, το γεγονός πως πλέον φοράει τη φανέλα και δεύτερης κυπριακής ομάδας μας έκανε να καταλάβουμε πως ο Γιαννιώτας ήταν απλά ο Γιαννιώτας. Είναι ίδιος απλά ο κόσμος του Απόλλωνα τον βλέπει αλλιώς τώρα γιατί τον αντιλαμβάνεται ως έναν τύπο που παθιάζεται για τα δικά του χρώματα, τη δική του φανέλα. Έτσι παν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, ο Νσούε το συναπάντημα με την πρώην ομάδα του το αντιλαμβάνεται με Kiki Challenge και ένα πανηγύρι της χαράς. Άντε να βρεις άκρη με την τρέλα του τρελού. Του Γιαν Γιαν είναι τρέλα που ξεκινά και τελειώνει στο ποδόσφαιρο. Ο Νσούε είναι απλά αυτός. Ξεφεύγουν κάποιες φορές; Ναι. Αλλά αν δεν αποδέχεσαι τους ανθρώπους όπως είναι δε θα πάρεις ποτέ αυτούς όσα έχουν να σου δώσουν.

Γιαννιώτας και Νσούε είναι δυο περιπτώσεις ανθρώπων για τους οποίους έχεις άποψη. Δεν είναι νερόβραστοι, δε σε αφήνουν αδιάφορο. Ξεκινάς να κρίνεις τα πράγματα που θεωρείς αρνητικά για αυτούς με τη φράση: «ουδείς αμφισβητεί την ποδοσφαιρική αξία τους αλλά...». Όσοι ασχολούνται μόνο με το σπορ του ποδοσφαίρου και όχι με τα «γύρω γύρω του», τη φράση δεν την συνεχίζουν ποτέ μετά το αλλά. Στέκονται στην ποδοσφαιρική τους αξία και τέλος. Οι άλλοι, που είναι περισσότεροι, που τα «γύρω γύρω» είναι βασικός λόγος που παθιάζονται με το ποδόσφαιρο, ας συμπληρώσουν τη φράση όπως θέλουν. Είναι αυτοί οι… άλλοι που μας δίνουν δουλειά στο τέλος της ημέρας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X