ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτος σκόρερ ο Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… πυροβολεί αδιακρίτως με τις φανέλες των Ρεάλ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ στις διοργανώσεις των FIFA, UEFA, CONMEBOL, CONCACAF, CAF, AFC και OFC, μετρώντας 174 γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… πυροβολεί αδιακρίτως με τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης και εθνικής Πορτογαλίας, και αυτό τον φέρνει στην κορυφή μιας ιδιαίτερης λίστας.

Ο Πορτογάλος έχει σκοράρει 174 φορές στις διοργανώσεις της FIFA και της UEFA (δηλαδή δεν υπολογίζονται τα γκολ του στα πρωταθλήματα, στα κύπελλα, στα Λιγκ Καπ και στα Σούπερ Καπ σε Πορτογαλία, Αγγλία και Ισπανία), και βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετική λίστας.

Τα γκολ τα οποία «μετράνε» είναι αυτά τα οποία έχουν σημειωθεί στις διοργανώσεις της FIFA, της UEFA, της CONMEBOL (Λατινική Αμερική), της CONCACAF (Βόρεια Αμερική), της CAF (Αφρική), της AFC (Ασία) και της OFC (Ωκεανία).

Ο «CR7» έχει αφήσει 14 γκολ πίσω του τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο να έχει 160 τέρματα με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και της «αλμπισελέστε», ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκεται ο Γκερντ Μίλερ με 131.

Απ’ την λίστα πάντως δεν θα μπορούσε να λείπει ο θρυλικός Ιρανός Αλί Νταέι, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων με 109 γκολ.

Αναλυτικά η λίστα:

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση