ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πυροδοτεί τη «βόμβα»

Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 100 εκ. ευρώ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι από το προσεχές καλοκαίρι ο Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου.

Οι φήμες άρχισαν πριν από λίγο καιρό και πλέον τα ρεπορτάζ στη Μεγάλη Βρετανία διαβεβαιώνουν ότι ο Γάλλος επιθετικός θα αφήσει στο τέλος της φετινής σεζόν την Ατλέτικο Μαδρίτης για να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του Γκριεζμάν και η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, είναι διατεθειμένη να του κάνει το χατίρι.

Ένα χατίρι το οποίο αναμένεται να κοστίσει στη Γιουνάιτεντ 100 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυτή είναι η ρήτρα που έχει ο ποδοσφαιριστής στο συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο Γκριεζμάν θεωρείται ιδανική προσθήκη στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας με την αποχώρηση του Γουέιν Ρούνεϊ να θεωρείται δεδομένη και με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να παραμένει αναποφάσιστος σχετικά με το αν θα παραμείνει άλλον έναν χρόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού, πιθανότατα στις ΗΠΑ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X