ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επίσημο: Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Στο τιμόνι της Λίβερπουλ και μετά το 2024 κι επίσημα ο Γιούργκεν Κλοπ!

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Το κλαμπ από το Μέρσεϊσαϊντ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ουσιαστικά επιβεβαίωσε την είδηση που κυκλοφορούσε για επέκταση της συνεργασίας της με τον Γερμανό τεχνικό. Σ' αυτήν δεν κάνει λόγο για το ακριβές χρονικό ορίζοντα της νέας συμφωνίας, ωστόσο βάσει του ρεπορτάζ της «Athletic»» θα εκπνεύσει το 2026.

«Υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω πώς αισθάνομαι γι' αυτήν την είδηση… ενθουσιασμένος, ταπεινός, ευλογημένος, προνομιούχος και ενθουσιασμένος θα ήταν η αρχή. Υπάρχουν τόσα πολλά να αγαπάς σ' αυτό το μέρος. Ήξερα ότι πριν έρθω εδώ, το γνώρισα ακόμα καλύτερα αφού έφτασα και τώρα το ξέρω περισσότερο από ποτέ.

Όπως κάθε υγιής σχέση, πρέπει πάντα να είναι αμφίδρομη. Πρέπει να είστε σωστοί ο ένας προς τον άλλον. Το συναίσθημα ότι ήμασταν απόλυτα σωστοί ο ένας προς τον άλλον είναι αυτό που με έφερε εδώ εξαρχής και γι' αυτό το λόγο είχα ανανεώσει στο παρελθόν. Έπρεπε να κάνω τον εαυτό μου την ερώτηση: Είναι σωστό για τη Λίβερπουλ να μείνω περισσότερο; Μαζί με τους δύο βοηθού μου, Πεπ Λάιντερς και Πίτερ Κράβιτζ καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως ''ναι''», τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο αναμορφωτής της Λίβερπουλ, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τη δεκαετία στο πάγκο των «κόκκινων» (είχε προσληφθεί το 2015).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση