ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

ΠΣΖ: Δεν κατέβηκε προετοιμασία ο Νέιμαρ

Αδικαιολόγητος απών από την προπόνηση

Είδηση «βόμβα» έσκασε στις τάξεις της Παρί καθώς ο Νέιμαρ δεν παρουσιάστηκε στην έναρξη της προετοιμασίας των πρωταθλητών Γαλλίας!

H Παρί εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός τονίζοντας πως σε καμιά περίπτωση δεν του είχε παραχωρηθεί άδεια ώστε να μην παρουσιαστεί στην προπόνηση και πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για αντιμετώπιση τέτοιων συμπεριφορών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να «δέσει» με τη φημολογία που θέλει τον Βραζιλιάνο να επιθυμεί την επιστροφή του στη Βαρκελώνη και τη Μπάρσα και ήταν κάτι που θεωρούνταν στα πιθανά σενάρια αφού είναι γνωστό πως τέτοιες συμπεριφορές από πλευράς του έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν.

Από πλευράς Μπαρσελόνα, δόθηκε ενημέρωση πως δεν ευνοούσαν να το πάρει στα άκρα ο παίκτης και μάλιστα τον συμβούλεψαν μέσω τρίτων να μην προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί, είναι εδώ και καιρό στα όριά του με συμπεριφορές εντός της ομάδας και ξεκαθάρισε δημοσίως πως θα κοπούν «μαχαίρι» από τη διοίκηση. Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή όλων των πλευρών στην «αποχή» του Νέιμαρ.

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

X