ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την βιογραφική του ταινία

O Έλληνας σταρ του NBA είδε πρώτος μαζί με την οικογένειά του τη βιογραφική ταινία

Η ιστορία της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σίγουρα πηγή έμπνευσης καθώς ο ίδιος, κατάφερε σχεδόν από το μηδέν να φτάσει στην κορυφή. Οπότε, το γεγονός που τον θέλει να κυκλοφορεί σύντομα την αυτοβιογραφική του ταινία, όχι μόνο εντυπωσιάζει, αλλά δεν εκπλήσσει κανέναν.

Η εν λόγω ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της ζωής τους και κυρίως, την πορεία της οικογένειάς του που κατάφερε μετά από πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να θρέψει δύο από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους άντρες του NBA, τον Γιάννη και τον Θανάση, οι οποίοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τα στενά όρια της Ελλάδας και να φτάσουν στην Αμερική κυνηγώντας το όνειρό τους.

Η αυτοβιογραφική ταινία θα έχει τον τίλτο Rise και όπως αναφέρουν διάφορα ΜΜΕ, τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και η πλοκή θα ακολουθεί την ζωή της οικογένειας από την περίοδο που πάλευαν να επιβιώσουν στην Αθήνα ως παράνομοι μετανάστες μέχρι την στιγμή που οι αδελφοί Αντετοκούνμπο έκαναν τους πάντες να μιλάνε για το ταλέντο τους στο μπάσκετ.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί η ημερομηνία που η ταινία θα κάνει πρεμιέρα, ο Γιάννης Αντετοκούμπο μέσα από μια του ανάρτηση γνωστοποίησε ότι έχει δει το πρώτο cut της ταινίας. Mαζί τους στο στούντιο της Disney, βρέθηκαν η μητέρα του Veronica και ο αδερφός του Θανάσης. Να σημειώσουμε πως η ταινία θα προβληθεί στην Online πλατφόρμα της εταιρείας.

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση