ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λίβερπουλ: Οι «κανόνες» του Σλοτ

Οι δύο λόγοι που θα επιβάλλει ποινές στη Λίβερπουλ, δίχως να… φωνάζει!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως εκκρεμεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ από τον Άρνε Σλοτ, ο οποίος θα αφιχθεί από την Φέγενορντ και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ.

Το ήθελε πολύ, το είχε επισημάνει και δημόσια και εν τέλει, η επιθυμία του έγινε πράξη! Όσο λοιπόν περνάει ο καιρός, και οι Άγγλοι μαθαίνουν περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο που λειτουργεί σε μία ομάδα, αισθάνονται πως τον γνωρίζουν περισσότερο.

Αισίως, προέκυψε ακόμη ένα δημοσίευμα, που βασίζεται σε λόγια πρώην συνεργατών του στην Ολλανδία, σύμφωνα με τα οποία ο Σλοτ δίνει τεράστια σημασία στην πειθαρχία. Γενικότερα, ο Σλοτ δεν υψώνει τον τόνο της φωνής του και αισθάνεται πως πρέπει να καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές του ήρεμα, ώστε να μην τους δημιουργεί έξτρα άγχος.

Ωστόσο, όπως επισήμαναν άνθρωποι από το περιβάλλον του, υπάρχουν δύο συγκεκριμένοι λόγοι που μπορεί να μπει στη διαδικασία να επιβάλλει «ποινές». Ο πρώτος έχει σχέση με την αργοπορία σε προπονήσεις και ο δεύτερος έχει να κάνει με το να μην προλάβει ένας παίκτης να είναι στην ώρα του, όταν αναχωρεί η ομάδα με το λεωφορείο, για μία προγραμματισμένη υποχρέωση. Είτε αγωνιστική, είτε όχι.

Σε αμφότερες περιπτώσεις, φημολογείται πως ο Σλοτ ορίζει εξαρχής «τιμωρίες», που έχουν να κάνουν με χρηματικά πρόστιμα!

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση