24sports.com.cy
«Κόλλησε» στο Νότιγχαμ η Άρσεναλ και δεν ξετύλιξε ολόκληρο το «δώρο» από το… Μάντσεστερ! Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι, αλλά έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Φόρεστ για την 22η αγωνιστική της Premier League, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο +7 από τη Σίτι που νωρίτερα έχασε με 2-0 απ’ τη Γιουνάιτεντ.
Για να δουν τη διαφορά τους από τη 2η θέση οι πρωτοπόροι του αγγλικού πρωταθλήματος θα πρέπει να περιμένουν και το αποτέλεσμα του Άστον Βίλα-Έβερτον την Κυριακή. Αφού οι «χωριάτες» ισοβαθμούν με τους «πολίτες», έχοντας αυτήν τη στιγμή έναν αγώνα λιγότερο.
Η ομάδα του Αρτέτα είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και να φύγει με τη νίκη, που θα της έδινε το +9 από τη δεύτερη θέση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 29’ με τον Γκάμπριελ. Η Άρσεναλ άρχισε να πιέζει μετά το 60’ και είχε σημαντική ευκαιρία με τον Σάκα, στον οποίο είπε «όχι» ο Σελς, ενώ απείλησαν και οι Μερίνο, Ράις.
Aναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Σάββατο 17/01
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 2-0
(65' Εμπουεμό, 76' Ντόργκου)
Τσέλσι-Μπρέντφορντ 2-0
(26' Ζοάο Πέδρο, 76' πεν. Πάλμερ)
Λιντς-Φούλαμ 1-0
(90'+1' Ενμέτσα)
Λίβερπουλ-Μπέρνλι 1-1
(42' Βιρτς - 65' Έντουαρντς)
Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας 2-1
(33' Λε Φε, 71' Μπρόμπεϊ - 30' Πίνο)
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 1-2
(64' Ρομέρο - 15' Σάμερβιλ, 90'+3' Γουίλσον)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Άρσεναλ 0-0
Κυριακή 18/01
Γουλβς-Νιούκαστλ (16:00)
Άστον Βίλα-Έβερτον (18:30)
Δευτέρα 19/01
Μπράιτον-Μπόρνμουθ (22:00)
Πηγή: sport-fm.gr




























