ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γιουβέντους-Πόρτο 1-0: Άνετα στους 8

Με δυο νίκες πέρασαν οι πρωταθλητές Ιταλίας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με δεύτερη νίκη επί της Πόρτο με 1-0, η Γιουβέντους πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντιμπάλα με εκτέλεση πέναλτι στο 42’ το γκολ των Ιταλών.

Αναγνωριστικά άρχισε ο αγώνας στο Τορίνο. Ο Ιγκουαϊν είχε την πρώτη κεφαλιά άουτ μολις στο 2’. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ντιμπαλά έστειλε την μπάλα παράλληλα με το τέρμα άουτ. Η Γιούβε συνέχισε να πιέζει, έχοντας μια καλή στιγμή με τον Ντιμπαλά και πάλι στο 6’. Η Πόρτο είχε ένα καλό σουτ στο 11’ με τον Σοάρες. Όσο περνούσε ο χρόνος, το παιχνίδι γινόταν ισορροπημένο χωρίς τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Στο 23’, ο Μάντζουκιτς απείλησε με κεφαλιά, που απέκρουσε σταθερά ο Ίκερ Κασίγιας. Στο 27’ ο Ντιμπαλά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα μετά από σέντρα του Ιγκουαϊν. Στο 39’, ο Μάντζουκιτς είχε μια καλή κεφαλιά άουτ από το κόρνερ του Ντιμπαλά. Στο 41’, η Γιούβε κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Περέιρα προ της γραμμής σε σουτ του Ιγκουαϊν. Ο Ντιμπαλά ευστόχησε στην εκτέλεση, γράφοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η επανάληψη άρχισε με ευκαιρία του Σοάρες για τους φιλοξενούμενους, αφού το πλασέ του απέναντι από τον Μπουφόν έφυγε μόλις άουτ. Στο 60’, ο Πιάτσα είχε ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ.Έξι λεπτά αργότερα, ο Ιγκουαϊν σούταρε μόλις άουτ από μπαλιά του Άλβες. Στο 70’, ο Ντιμπαλά είχε ένα σουτ που έφυγε μακριά από την εστία του Κασίγιας.  Στο 82’, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία με πλασέ του Ζότα που έφυγε άουτ.Το παιχνίδι στον υπολειπόμενο χρόνο κινήθηκε στην μετριότητα, με τους Ιταλούς να παίρνουν πανάξια την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους(Αλέγκρι): Μπουφόν, Άλβες, Μπενατιά (60' Μπαρτζάλι), Μπονούτσι, Σάντρο, Κεντίρα, Μαρκίσιο, Κουαδράδο (46' Πιάτσα), Ντιμπάλα (78' Ρινκόν), Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν

Πόρτο(Εσπίριτο Σάντο): Κασίγιας, Περέϊρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Λαγιούν, Ντανίλο, Αντρέ-Αντρέ, Όλιβερ (70' Οτάβιο), Μπραχίμι (67' Ζότα), Σοάρες, Αντρέ Σίλβα (46' Μπολί)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση